Следвайте ни

Внимание: Крадат автомобилни номера в "Тракия"

viber icon

66-годишен пловдивчанин се озова в ареста след кражба на регистрационна табела на ТИР "Ман". 


Сигналът за посегателството е подаден на 10 декември в Пето районно. на ченгетата се оплакал 45-годишен от Смолян, който карал мощната машина.  


Камионът бил паркиран на бул. "Освобождение" в пловдивския квартал "Тракия", когато крадецът щипнал номера без да му мигне окото. За извършеното престъпление е започнато досъдебно производство.  


От полицията в града под тепетата припомнят, че след като бъдат откраднати чуждите табели често се използват за извършване на различни видове измами, обири и кражби. Поставени на друг автомобил те могат да послужат за прикриване на престъпление. Камерите записват регистрационния номер на колата и полицията се насочва към потърпевшия собственик. При загубване или кражба на табела се налага обявяването ѝ за издирване, а возилото се регистрира с нов номер, тъй като старият не се използва повторно. От своя страна това утежнява и финансово шофьорът, станал обект на нагло посегателство.  

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?