Следвайте ни

Внимание, жени! Ексхибиционисти дебнат в Капана

viber icon

Ексхибиционисти тормозят жени, минаващи по малки улички в пловдивския артквартал "Капана". За това алармира пловдивчанката Мерилин Иванова в социалните мрежи. 

Тя споделя, че за последните 4 месеца, лично на нея ѝ се случило два пъти да бъде следена от подобни типове, които се разголвали и започвали да се самозадоволяват. Последният случай е от уикенда. 

"Живея в близост до основен булевард,но за да достигна до блока си,пресечката,в която влизам е не повече от 150 метра. Самият булевард е добре осветен, но именно този участък не. Комбинацията тъмно, плюс изобилна растителност дава кураж на разни субекти, ще използвам думата ексхибиционисти-мастурбатори, да го ползват като прикритие. Последната крайно неприятна случка беше в 23.40 часа приблизително, в ден от Капана Фест. Един такъв субект се движеше, мога да кажа буквално ме преследваше, в тъмното и в някакъв момент се разголи и прочее. Може да си представите какъв стрес е за сама жена", разказва потърпевшата.

В края на поста си тя се обръща с въпрос към Общината дали може да се направи нещо за осветлението на тази мини-улица. "Къде точно да се обърнем, защото липсата на такова дава кураж на подобни всякакви психически нестабилни и прочее лица за подобни прояви!", е написала в постта си пловдивчанката. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Дано

Дано

30.08.2021 | 16:26

Такъв го хващат,бой,е бане и накрая кастрация!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?