2374

Влошава се състоянието на пребитата 95-годишна баба в Пловдив

За съжаление, състоянието на 95-годишната баба, която бе пребита от внука си Иван Дачев в Пловдив, не се подобрява, а точно обратното. През последната нощ се е влошило. Това каза заместник-районният прокурор Атанас Илиев пред NOVA. Той припомни, че бабата е понесла побой два пъти за един ден, което довело до изпадането й в кома. Дачев е бил задържан, днес Районният съд ще гледа мярката му. 


Изваден е далакът на жената, която бе пребита от съпруга си с тенис ракета, каза още Илиев. Той посочи, че бизнесменът, който се оказа Симо Касабов, упражнявал тормоз от години. Следял жена си и децата си. Били са заключвани. Дори има данни, че през 2018 г. също е посегнал, което прокуратурата разследва. Тогава жената заявила, че паднала по стълбите. Касабов може да получи от 3 до 15 години затвор. Неговата мярка също ще бъде гледана днес в пловдивския съд. 
 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Тъ Така Де

Тъ Така Де

16.12.2022 | 15:44

Я жалим най много за този млад трудолюбив във разгара на живота си 95 годишен организъм който утре няма да може да създаде Брутен Национален Продукт А колкото до унучето Майната му Верно Нали точно този млад 95 годишен организъм му е мазал филийте със мас да лапа И докато му е мазал филийте със мас да лапа е пропуснал ей ония седем годинки от възпитанието му Тъ Така накратко А най общо казано по Български и Християнски му казваме Божие наказание Божия справедливост Дойде ден за разплата Абе кмета на Мекица кък е Лапа ли още кифтета или почна да ги повръща

Отговори
0 2
така ли ?

така ли ?

16.12.2022 | 10:26

ЕКЗЕКУЦИЯ С ПРЯКО ПРЕДАВАНЕ ПО НЕТА.....

Отговори
6 1
така ли ?

така ли ?

16.12.2022 | 10:26

НЕ ГИ ВКАРВАЙТЕ В ЗАТВОРА НИЕ ЩЕ СЕ СПРАВИМ.....САМО АДРЕС И СНИМКА...

Отговори
7 0
Идол

Идол

16.12.2022 | 08:19

Единия хубавец беше полицай който много отдавна трябваше да е в кошарата ! Ти подаваш информация той я подава на бандата … от всичко което може да се вземат пари беше там .. и сега ще иде при тия дето си плащаха ахахаха ! другия пък някъв помаккк бизнесмен с балкански разбирания за брак , и той на кошарата да отива .

Отговори
14 0
Fhjk

Fhjk

16.12.2022 | 09:23

Този бизнесмен едва ли ще отиде в затвора. Като слушам какви са му контактите и приятелите… Дано този път всички да си получат заслуженото!

Отговори
13 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?