3906

Влак премаза камион в Пловдив, шофьорът оцеля по чудо СНИМКИ

Товарен влак премаза камион в Пловдив. Инцидентът е станал към 15 часа в района на Южната индустриална зона. Камионът преминал нерегламентирано през линиите, когато локомотивът го отнесъл. За щастие няма пострадали. 

При сблъсъка с локомотива ремаркето на камиона се е завъртяло и се е ударило в бетонен стълб. Камионът се е движел към място, където се насипва пръст от строителни обекти. На мястото няма прелез, но шофьорите на камиони често минават нерегламентирано от там, споделят запознати. Полиция е на място. Предстои водачът да бъде тестван за алкохол. 


Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 3 оценки
5/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
Иванов

Иванов

30.04.2024 | 11:45

Напротив, напълно регламентирано е! Със знанието и одобрението на община Пловдив! Изграден е даже и прелез, през който преминават самосвалите, извозващи пръст от общински обекти. Цяла планина е вече. При това, изнасат и купища пръст на улицата към Кукленско шосе. При сухо време се вдига прах до небето, при дъжд се образува кално море. Кметът на Южен е запознат лично. Време е и медиите да се заинтересуват и намесят, за да спре това безумие.

Отговори
4 0
Пенка

Пенка

29.04.2024 | 19:11

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe!:---- https://shorter.me/keto

Отговори
0 4
Хм…

Хм…

29.04.2024 | 17:01

Е, може ли такова нещо? Един живот имаш, а може би и семейство, за което си отговорен.

Отговори
14 0
Батко

Батко

29.04.2024 | 16:56

Е тоя требе шефа му да го уволни дисциплинарно! Може ли такова безхаберие!

Отговори
15 0
Братко

Братко

29.04.2024 | 19:18

А ти сигурен ли си, че шефа не знае от къде минава - там е по-напряко и по-евтино за него. Но сега със сигурност той /шефа / ще е изненадан - той такова нещо никога не е знаел.

Отговори
9 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?