Следвайте ни

Вкараха в Психото Антон от Пловдив, който уби баща си

viber icon

54-годишният Антон Малаков, който уби баща си по брутален начин в дома им, отива в психиатрия за месец. Това решиха магистратите от Окръжния съд в града под тепетата след настояване на прокуратурата. 

Зловещото убийство на ул. "Кавала" в центъра на Пловдивбе разкрито на 23 февруари.  

Не е ясно кога точно е извършено бруталното убийство, но един от приятелите на 87-годишната жертва Георги, който живее в същата кооперация, многократно го е търсил по телефона. Синът вдигал слушалката и казвал, че баща му не се чувства добре и не може да говори. 

Съседът се усъмнил и подал сигнал. Около 15 часа на мястото пристигнала линейка. На пода в една от статите на жилище на третия етаж намерили дядото в безпомощно състояние. Около него имало следи от кръв, входната врата била отключена.  Установили, че жертвата била налагана по главата с твърд предмет. 

Съседите разказаха, че малко след като на адреса пристигнали полиция и линейка, се появил и сина. Всички видяли, че има следи от кръв по блузата, с която е облечен, което подсказвало, че има общо с бруталното убийство. Антон се държал неадекватно и бил отведен в Центъра за психично здраве. 

 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?