Следвайте ни

Виждали ли сте го? Открадна портмонето на пловдивчанка

viber icon

Мъж на видима възраст около 50 години втрещи пловдивчани с грозна постъпка, научи „Марица“. Той си присвоил портмонето на пловдивчанка и се изпарил.

Жертвата е споделила за преживяното в социалните мрежи. Обяснява, че в четвъртък вечерта забравила портмонето си в обекта за сготвена храна на колелото на Централна гара. Напуснала магазина, като след 5 минути се сетила, че не що ѝ липсва и се върнала. Вече било късно. От портмонето нямало и следа. 

Поискала да види запис от камерата в обекта. Там ясно се вижда, че веднага след нея на касата на магазина застава мъж с шапка. Точно той си е прибрал портмонето и излязъл без да съобщи за намерената вещ и да я предаде на касиерката. 

Потърпевшата е публикувала и снимка на крадеца с надеждата, че някой ще го познае и ще успее да си върне загубеното. Подаден е и сигнал в полицията. 

снимка: Фейсбук

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?