Следвайте ни

Вдигнаха потрошените коли в „Тракия“, взимат книжката на шофьора СНИМКИ

viber icon

Преди минути потрошените коли пред блок 199 в пловдивския квартал „Тракия“ бяха вдигнати, видя репортер на „Марица“. На тротоара останаха само следи от среднощния екшън – части от фарове и брони. Живеещите в блока са потресени от поредния подобен случай в квартала. „Вече за трети път се случва. Малко по-надолу беше последната такава катастрофа“, посочи и обясни свидетелка на сблъсъка, чиято тераса гледа точно към мястото. А 18-годишният шофьор на БМВ-то не го очаква нищо хубаво. Предвиденото наказание е глоба в размер на 2 бона и отнемане на книжката в рамките на 1 до 12 месеца. Припомняме, че сблъсъкът стана снощи, малко след 20.30 часа. Шофьорът, който има книжка от месец, не успял да вземе завоя заради поледицата и се забил в три коли. Щетите по возилата не са толкова големи, но следват главоболия за собствениците им. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

За трети път се случва...

За трети път се случва...

16.02.2021 | 11:42

Хора ли трябва да загинат там, че да се вземат мерки за обезопасяване на това кръстовище?!? След като е за трети път, как на някой отговорен фактор не му светна лампата?!?

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?