Следвайте ни

Вдън земя потъна пишман обирджията, гърмял в офис за бързи кредити в Пловдив

viber icon

Пловдивчанинът, който се опита да обере офис за бързи кредити на бул. "Руски" в града и гърмя във въздуха, се изпари като с магия. Полицията продължава да го издирва, но към момента усилията на униформените не се увенчават с успех. 

Неуспешният опит за обир датира от 26 юли. Според информацията, постъпила чрез тел. 112, в сутрешните часове на деня в офиса влязъл маскиран мъж, с  тъмни очила и шапка на главата, и произвел изстрели във въздуха с оръжие. Служителите там онемяли от страх, но успели да активират паник бутона. Усещайки какво го очаква, пишман обирджията избягал.

По случая във Второ РУ е образувано досъдебно производство и са предприети активни действия под наблюдение на Районната прокуратура. До момента самоличността на извършителя е неустановена.

МВР публикува снимки на мъж, за когото се смята, че е главният герой в екшъна. Той е на видима възраст между 25 и 30 години, висок около 175 сантиметра. Хората, които разполагат с информация за него, могат да сигнализират в дежурната част на Второ РУ – Пловдив на тел. 032/932 002. Анонимността им е гарантирана. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?