49
Следвайте ни

Ваня Христева пое кормилото на Окръжна прокуратура - Пловдив

viber icon

Ваня Христева е новият окръжен прокурор на Пловдив.  Днес Прокурорската колегия на ВСС я е избрала единодушно за административен ръководител.  От месец юни до момента Христева изпълняваше тези функции. 

Пред Прокурорската колегия Ваня Христева изложила своята концепция за работа през следващите пет години, като посочила и приоритетите си. Представителите на ВСС, които се изказали, изцяло подкрепили кандидатурата й. Като предимство посочили нейния професионален и административен опит.  

Ваня Христева има юридически стаж от 22 години, който е само в съдебната система.  Първоначално е работила като съдебен кандидат в Окръжен съд – Стара Загора, била е следовател в Окръжните следствени отдели в гр. Стара Загора и в гр. Пловдив, след което е била прокурор в Районна прокуратура – Пловдив, Окръжна прокуратура – Пловдив и Специализираната прокуратура, гр. София. Ваня Христева е била и заместник-административен ръководител на Апелативна прокуратура – Пловдив. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?