46
Следвайте ни

Вандал потроши линейка до ВМИ, граждани и полицаи го арестуваха

viber icon

Полицаи и пловдивчани арестуваха 41-годишен мъж, потрошил линейка до ВМИ на бул. "Васил Априлов" в Пловдив. Случката се разиграла малко след 17 часа вчера. Арестуваният се ядосал, грабнал камък и потрошил стъклото на линейката. Свиделите на станалото обаче не останали безучастни и тръгнали след него. Вандалът се насочил към близката ул. „Филип Македонски“.

В същото време гонитбата била забелязана от служители на сектор "Специализирани полицейски сили". Те също се втурнали да гонят мъжа, като след кратко преследване го заловили и арестували. Извършителят е задържан за срок от 24 часа във Второ районно. Срещу него е образувано досъдебно производство. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Юлия

Юлия

11.01.2022 | 17:45

Що за твар трябва да си за да го направиш? Посегнаха на екипировката на планинските спасители от Враца, та едно стъкло. За мен това е мародерство и 24 часа в ареста си е нищо.

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?