46

В Пловдив: Тийнейджър изигра таксиджия, но остана без лична карта

Тийнейджър на 14-15 години "запали" таксиджия в Пловдив. Младежът се качил в жълтата кола от казино в "Смирненски", след което заявил, че иска да го откарат до адрес в квартал "Кючук Париж". Когато таксиджията стигнал, момчето му казало да изчака малко, за да отиде да вземе пари.

Препатил във времето, шофьорът му казал да си остави телефона или личната карта като гаранция, че ще се върне да си заплати сметката за направения курс. Момчето помислило за секунда, след което извадило личната карта от портфейла си и казало, че идва след малко. Така и обаче не се върнало. 

В крайна сметка за няколко лева, тийнейджърът с лекота се разделил с важния документ. Предполага се, че таксиджията ще посети адреса, на който живее, за да говори с родителите му и да върне личната карта.  

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 2 оценки
3/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ДъБъ дебил

ДъБъ дебил

30.03.2023 | 14:46

Много умно момче, скоро ще го вземем при нас, да стане част от умните и красивите!

Отговори
3 4
Надя Драганчева,Тутракан

Надя Драганчева,Тутракан

30.03.2023 | 13:54

Надя Николова Драганчева се казвам и живея в гр.Тутракан на ил.Панайот Хитов 5,до старият пазар.Аз съм на 71 години,но съм ужасно много красива и умна.Аз си търся любовник,но да е до 60 годишен,да е военен,полицай,или депутат,да има спестявания и кола и да е плешив и красив.

Отговори
1 4

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?