Следвайте ни

В Пловдив: Претарашиха апартамент, докато семейство спи

viber icon

61-годишен рецидивист стана автор на дръзка кражба. Апашът ограбил пловдивско семейство, докато спри спокойно по стаите си в апартамента. 

В ранните часове на 26 март миналата година крадецът К.М. влязъл в жилищната сграда и започнал да проверява дали входните врати на апартаментите са заключени. 

Един от тях бил отключен, а жертвите на посегателството спели по стаите си. Наглецът отворил вратата и влязъл в хола, откъдето взел дамска чанта, в която имало пари, дебитни карти, портмоне и други вещи, всичко на обща стойност 272 лева. 

Към 6 часа сутринта, жената се събудила, приготвила се и тръгнала за работа. Потърсила дамската си чанта в хола, но не я открила и подала сигнал на тел. 112. 

От извършените оперативно-издирвателни мероприятия било установено, че крадецът е К.М., който доброволно предал част от отнетите вещи.

Окръжна прокуратура – Пловдив вече е внесла в съда обвинителен акт спрямо него. 

К.М. е  осъждан многократно, включително и за кражби, като в момента той се намира в затвора.  

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?