Следвайте ни

Улични гангстери трошат автомобили в "Изгрев"

viber icon

Полицията в Пловдив залови улична банда от деца, които трошат наред автомобили на територията на кв. "Изгрев".

В края  на месец ноември 28-годишна пловдивчанка от квартала подала сигнал в полицията, че неизвестно лице е счупило страничното огледало на автомобила й.
Колата  с марка "Ауди" била паркирана пред дома и на улица  "Бъндерица". 

Служители на Криминална полиция в Шесто РУ предприели незабавно издирване на извършителя и влезли в дирите на група деца, които водени от хулигански подбуди, чупят стъкла и огледала на паркирани в квартала коли.

Само за два дни гангстерите били открити - двама непълнолетни жители на  "Столипиново" . Служителите на реда установили, че в детската  улична банда  има и две по- малки момчета- на 12 и 13 години, също от квартала, които признали, че това не е първата им хулиганска проява. 

По случая е започната проверка, а материалите са внесени в Прокуратурата. С по-малките момчета ще работи инспектор от  Детска педагогическа стая в управлението, който започва профилактична и възпитателна работа с подрастващите, оставени без строг родителски надзор.

28-годишната пловдивчанка е благодарила на униформените и им казала "Вярвам в полицията!".  
 
 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Филибелия

Филибелия

05.12.2020 | 15:00

Господа полицаи,мога ли да счупя ръцете на малките животни? После ще кажа,че съжалявам и ще поискам споразумение с прокуратурата.

Отговори
4 0
Пенев

Пенев

05.12.2020 | 13:42

Каква педагогическа стая,какъв психолог ?Дърво трябва,яко дърво иначе няма оправия.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?