Следвайте ни

Удар на полицията: Арестуваха собственик на фирма до Пловдив заради нелегална пиячка СНИМКИ

viber icon

Пловдивската полиция откри 250 литра нелегален алкохол във фирма в Раковски. На 2 юни служители на местното районно извършили проверка в сградата, като в 5 от помещенията се натъкнали на множество бидони, туби и бутилки с различна вместимост, пълни с жълтеникава течност с мирис на алкохол.По думите на 61-годишният собствени на имота и управител на фирмата, съдовете съдържат ракия, а откритото количество от 250 литра няма бандерол, тъй като било предназначено за лична консумация.За извършеното престъпление е образувано бързо производство, което се води под наблюдение на прокуратурата, а собственикът на имота е задържан. Предстои изпращане на пиячката за експертиза, която ще установи процентното алкохолно съдържание.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Батко

Батко

04.06.2021 | 05:43

250 литра не е за лична консумация, това си е за продан.

Отговори
0 2
Любопитко

Любопитко

03.06.2021 | 21:33

Варенето на ракия за лична употреба не е престъпление! Ако фирмата продава /на едро или дребно/ ракия - да го хванат, но притежаването на ракията? Струва ми се, че тук се е намесил закона на клепането. Това ли е работата на полицията? И аз имам у дома домашна ракия! Плъшоци - пълнят отчетите си с глупости!

Отговори
12 0
Лустрация...

Лустрация...

03.06.2021 | 19:55

То в тая полиция е пълно с пе.дали... Заядливци невъзпитани,злобни защото имат власт.... глупаци които нямат никакви кадрови качества...всички тия трябва да минат на специално убочение....за правата и задълженията си.също да са на ясно с правата и задълженията на гражданите... Във всяка стая да има камери...,.....

Отговори
7 1
jjj

jjj

03.06.2021 | 18:11

Хайде стига бе!! - сега и ракия ли не може да си варим? Щом като не е за продаване какво искат от човека, та чак и го арестували! - Кокошкарска работа!!

Отговори
13 2
Той

Той

03.06.2021 | 18:06

Това е направено на лична основа от един зам.началник.

Отговори
7 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?