4020

Ученик от Карлово загази заради среден пръст и марихуана

Ученик от Карлово отнесе глоба в размер на 100 лв., след като си позволи да пуши цигара с марихуана до училището му. До санкцията се стигнало, след като той и негов приятел се срещнали по предварителна уговорка пред кафене, което било до учебната сграда. Глобеният ученик свил и запалил цигара, въпреки че около тях имало и други ученици. Дал възможност и на приятеля си да опита, след което продължил да пуши.

Разнесъл се силен характерен мирис, а поведението му е привлякло вниманието на останалите ученици, част от които започнали да го снимат с телефоните си. Не спрял и при направената му забележка от един от присъстващите, че употребявал наркотик до училище, където има деца. Вместо да спре, в отговор направил неприличен жест с пръст и продължил демонстративно да пуши.  

Един от направените записи бил качен във фейсбук, като след много кратко време бил премахнат. За станалото била образувана предварителна проверка, като с постановление на прокуратурата било отказано образуването на досъдебно производство. Материалите по случая били изпратени на полицията за ангажиране на отговорност по Указа за борба с дребното хулиганство. 

Ученикът бил изправен пред съда, където съжалил за стореното. Магистратите определили, че трябва да бъде глобен със 100 лв.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?