2374

Убийството в с. Пъдарско - от ревност

Ревност е основната версия за убийството в пловдивското село Пъдарско. Това съобщи пред журналисти наблюдаващият прокурор Димитър Молев, предаде репортер на "Марица". Към момента бившият мъж на убитата Фанка - Александър е задържан за 72 часа. Предстои да се прецени дали ще се иска задържането му под стража. Наказанието, което очаква Александър е затвор от 10 до 20 години. 

Окръжният прокурор на Пловдив Ваня Христева потвърди информацията, че мъжът е направил самопризнания за извършеното. Разследването продължава, добави тя. Директорът на Областната дирекция на МВР-Пловдив ст. комисар Васил Костадинов добави, че полицейските действия стартирали веднага след получаването на сигнала. Извършен е бил разпит на близки, съседи, както и на арестувания Александър, като след това се стигнало до осъщественото задържане и разкриване на престъплението. 

"Сигналът е подаден след като не се е прибрала след първа смяна 15 часа в петък следобед. После е подаден сигнала към полицията. Още същата вечер се стигна до обосновани съмнения, че се е случило нещо фатално. От там нататък се работеше активно както по нейното установяване, така и по провеждане на разговори около обстоятелствата на престъплението. Още в началото е задържан съпругът и на по-късен етап той е оказал съдействие. Общо взето картината ни се изясни вчера", посочи Костадинов. 

На този етап разследващите не пожелаха да разкрият как точно е станало убийството. 


 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?