71

Убийството в Арман махала - заради 20 лв. и много алкохол

Конфликт заради 20 лв. се оказа причината за жестокото убийство на 49-годишен мъж в пловдивската Арман махала. Това става ясно на съвместен брифинг на полицията и прокуратурата, предаде репортер на "Марица". 


Часове преди убийството компания от четирима, включително убития, пият много алкохол в заведение. Малко след това към тях се присъединява и убиеца. Възниква конфликт между него и жертвата за 20 лв., които убиецът иска от него. Двамата се сбиват. Убитият му нанася два удара и му казва да напусне. Убиецът си тръгва, но само след 10 минути се връща с кухненски нож в ръката. Започва да обижда жертвата, отново следва конфликт. Двамата се сборичкват, падат на земята. 


Всичко това се разиграва пред очите на останалите от компанията. Един от тях вижда ножа и се опитва да ги разтърве, но неуспешно. Следва пробождане. Острието с дължина от 18 см. пронизва артерия и 49-годишния умира от кръвозагуба.


След това убиецът взима телефона и часовнима на жертвата, залага го в заложна къща, а получените пари проиграва в казино. После се укрива в рамките на три дни. Полицията обаче успява да го открие след усилена работа. 


Очаквайте подробности! 
 

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
656

656

24.02.2023 | 14:19

Цялото мвр и прокуратура се събрали заради двама т-пи цигани

Отговори
2 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?