2374

Убитата Фанка и мъжът й били разделени от година, заплашвал я по телефона

Повече от година били разделени 28-годишната Фанка и съпругът й Александър от село Пъдарско. Комуникация осъществявали предимно по телефона, каза на брифинг по повод трагедията шефът на пловдивската полиция старши комисар Васил Костадинов. Той добави, че и двамата - и убитата, и задържаният, са с чисто криминално и съдебно минало, като не са известни с прояви на служителите на реда в районното в Раковски. 

"Не е имало подавани сигнали от жената в полицията. Това е семейна трагедия. Убитата е работила на 10 км от селото, в Инстриалната зона в Стряма. Още в самото начало е задържан нейният съпруг и с него са водени активни беседи. Оказал е съдействие на по-късен етап", каза още Костадинов. Той допълни, че в Пъдарско остава засиленото полицейско присъствие, предвид възможен конфликт между двете фамилии. 

Наблюдаващият прокурор Димитър Молев посочи, че са извършени претърсвания, изземвания, иззети са различни веществени доказателства, за които тепърва ще се установява дали имат връзка с убийството и каква. Разследващите отказаха да разкрият подробности за механизма на убийството. 

Жители на селото споделиха пред "Марица", че често Александър заплашвал бившата си жена по телефона. Тя постоянно била притеснена и очаквала нещо да се случи. Както стана ясно по-рано днес, дори Александър я заплашвал с нож. Основният мотив за убийството към момента е ревност. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Инстриалната зона в Стряма

Инстриалната зона в Стряма

27.11.2022 | 21:21

Тончо спри цигарите

Отговори
2 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?