2374

Трилър в Пловдив: Мъртвопиян троши рейс заради силна музика

Почерпен пловдивчанин попадна в ареста след като буйства до Централна гара. Мъжът стоял на спирката и си поркал. През няколко минути псувал преминаващи коли и автобуси. След като упоребил почти цяло шише силен алкохол, станал в пъти по-агресивен. Обикалял и стряскал чакащите пътници с неадекватното си поведение. Видал спрял автобус на спирката и се засилил към него. Започнал да удря с юмруци предното стъкло на возилото. Междувременно псувал. Шофьорът се чудил как да реагира, а свидетели на екшъна подали сигнал на тел. 112.  

След минути пристигнала патрулка, а пияният бил арестуван и тикнат в ареста за 24 часа. Няколко часа по-късно бил изправен пред съда. Пред магистратите вандалът обяснил, че проблемът станал заради силна музика. Не му харесала звучащата от рейса мелодия и решил да реагира. Предвид, че не е осъждан и че няма пострадали от действията му, съдът взел решение да му наложи глоба в размер на 150 лв. по Указа за борба с дребното хулиганство.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Филибелия

Филибелия

20.09.2022 | 16:44

Абе малоум,ници до кога с тези"хватки" за чисти досиета и подобни? Той е извършител на деяние,за което трябва да бъде наказан без оглед на това,чий син е,какво досие или да не му развалим бъдещето,както на убиеца на Милен Цветков!

Отговори
1 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?