Следвайте ни

Трилър: Качулка на главата, спор за дрога и зверски побой в сагата с Трето районно 

viber icon

Полицаят Атанас Качаков и съучастниците му Даниел Димитров и Симеон Иванов отвлекли Фарук Манаф с Фолксваген, за карали го в изоставена сграда и се гаврили жестоко с него. Това стана ясно от изявлението на един от прокурорите по делото Иван Спиров. 

Първоначално Фарук бил привикан уж на разпит в Трето районно. Близо до управлението обаче бил отвлечен. Арестуваните трима му се заканвали. Сложили му качулка на главата и го закарали на въпросното пусто място. Там последвал жесток побой в рамките на около 2 часа. 

На въпрос каква е била причината за отвличането, прокурор Спиров каза, че е спор за марихуана. Тримата - Качаков, Димитров и Иванов твърдяли, че е откраднал другата и настоявали да каже къде е и да я върне. Затова и го пребили. Фарук отричал да знае за марихуана. 

След побоя го зарязали в района на "Скобелева майка". 

Прокурор Спиров посочи, че настоява за най-тежката мярка "задържане под стража" и за четиримата задържани. 

Делото за взимане на мярка за неотклонение на началника на Трето РУ и останалите задържани тече вече три часа. 

По отношение на обвинението към Самуил Хаджиев, свързано с приготовлението за кражба на 500 кг медицинска марихуана, прокурор Спиров посочи, че началникът на Трето районно и полицай Качаков са били с личните си коли при халето за коноп в село Болярци, а униформени са отцепили района, за да действат необезпокоявано.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?