46

Три версии за жестокото убийство с три трупа в Рогош

По три различни версии за касапницата с три трупа в пловдивското село Рогош работят разследващите. Основна е имотен спор. Предполага се, че стрелецът, който според местните се казва Николай, и застреляните баща и двамата му сина, са се скарали жестоко заради къща. Спорът имал дълга история, като вчера ескалирал до краен предел. Така Николай извадил пистолет и гръмнал трима души. 

Друг мотив за тройното убийство, по който се работи, е финансов. Версията гласи, че в центъра на спора били пари, дължими от едната страна към другата. 

Третата версия, която е най-малко вероятно, е употреба на голямо количество алкохол и висок градус, които довели до острия конфликт, завършил с изстрели и много пролята кръв. 

Все още не е ясно дали стрелецът, който също е от село Рогош, е задържан. Полиция и прокуратура продължават активна работа по случая. Очаква се в рамките на деня да оповестят повече информация по случая. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Богдан Попов

Богдан Попов

07.08.2022 | 07:48

Защо не се казва от коя група хора е този Николай? От друг коментар разбирам че е от така наречено о малцинство ( макар че станаха повече от нас бьлгарите. И в моето село близо до Плевен има много от тях и хората в село не могат да им кажат нищо. Почти на 90 процента от тях са минали през затвора и не им пука от нищо. Крадьт,бият и имат орьжие и намаме в Бьлгария нито власт,нито полиция. Направо е отвратително да сё живее под стрес а сме на 16 километра от града. Да сё избиват. Не ми е жал.

Отговори
13 2
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

07.08.2022 | 08:40

така е господине и в КОЗЛОДУЙ си имаме мочи сираков а ИВАН на МОЧИ сгази преди години ЖЕНА на пешеходна пътека и е на свобода а жената на МОЧИ ВЕБ ВЕЛИЧКА удари преди ГОДИНИ главната редакторка на САЙТА КОЗЛОДУЙ ОН ЛАЙН а на СИРАКОВ и на МОЧИ крави прасета се движат необеспокоени в ГРАДА

Отговори
3 3
Невъзпитан

Невъзпитан

07.08.2022 | 08:45

Защитен етнос, г - н Попов ! БХК ,десетки знайни и незнайни НПО - вече десетилетия внушиха на тези...,хм,хора,че са недосегаеми,че тях закон не ги лови...Шумни сватби по цяла седмица,надуващи главите ни с гнусни мааенета,несъобразяване с нищо и с никого ! И май все ще е така !

Отговори
6 3
мхм

мхм

07.08.2022 | 07:36

Манговците сами се прочистват. Наздраве!

Отговори
13 3
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

07.08.2022 | 07:28

ЗАЩО премахнаха СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ

Отговори
15 2
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

07.08.2022 | 07:27

ТОВА е жестокост

Отговори
7 5

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?