Следвайте ни

Трагедията със студента в Садово заради фатална любов

viber icon

21-годишният студент, който вчера сложи край на живота си в Садово, е бил единствено дете в семейството. Причината за фаталното решение е любовна драма, научи „Марица“ от свои източници.

Момчето било трети курс в университет в Пловдив, имало си приятелка. Любимата му обаче се отнасяла доста високомерно към чувствата му. Имали са проблеми в отношенията, като момичето е искало да приключат връзката си.

Нараненият студент многократно е правил опити да се свърже с половинката си и да се изяснят, но тя отказвала. Така, докато родителите му ги няма, той грабнал пистолета на баща си и се самоубил. Оставил е предсмъртно писмо.

Трагедията разтърси целия град, запознати коментираха, че семейството било за пример. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

бог да го прости

бог да го прости

03.12.2020 | 12:25

нали в песеннта се пее Една любов осира целия живот

Отговори
9 0
Георги

Георги

03.12.2020 | 11:26

Сега да й тежи на съвестта на тая....

Отговори
13 3
12345

12345

03.12.2020 | 11:54

Да бе точно на нея трябва да и тежи? Ако при всички раздели някой се самоубиваше, какво щеше да стане? Напълно нормално е човека да има няколко връзки преди да се ожени/омъжи. Раздели се случват хиляди всеки ден и ти гарантирам, че в повечето случаи не е взаимно, винаги има някой разочарован. Просто някой хора си мислят, че щом са с някой, то другия вече им принадлежи завинаги.

Отговори
15 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?