Следвайте ни

Трагедията е пълна! Ето коя е убитата от сина си в Пловдив

viber icon

Лилия А., която беше убита чрез зверски побой от сина си, е създавала страшни проблеми във входа, в който живее.

59-годишната жена, станала жертва на агресивния си син, постоянно имала неразбории със съседите си. Тя често ходила до тоалетна в избените помещения, откъдето се носила непоносима миризма, информира Блиц.

Всички опити на комшиите да въдворят ред, се оказали напразни. Жената и 27-годишният й син Иван били с психически отклонения. Лилия разказвала на съседите си, че била студентка в ПУ "Паисий Хилендарски", но едва ли според тях тази информация е вярна. Никой не знаел с какво двамата се препитават и дали изобщо имат някакви доходи или инвалидни пенсии.

Днес сутринта комшии подали сигнал, че от апартамента в жк "Тракия" се носи воня. Полицаите открили трупа на жената, която никой не бил виждал от десетина дни. Иван е направил пълни самопризнания. Той е убил майка си по време на скандал.

От източници на разследването Блиц научил, че причината за скандала е хляб, който първо майката взела на вересия от магазина, а след това отишъл по същия начин да пазарува и синът.

В кварталната бакалия му казали, че Лилия вече взела хляб, той се ядосал, прибрал се у дома и започнали караниците. Тези самопризнания е направил Иван, който е болен от шизофрения. Няма данни друг път да е тероризирал майка си, установено е, че юли месец е лежал в Центъра за психично здраве в Пловдив.

Мъжът е арестуван, тепърва експертиза ще доказва може ли да бъде съден. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?