Следвайте ни

Трагедията е пълна! Ето коя е убитата от сина си в Пловдив

viber icon

Лилия А., която беше убита чрез зверски побой от сина си, е създавала страшни проблеми във входа, в който живее.

59-годишната жена, станала жертва на агресивния си син, постоянно имала неразбории със съседите си. Тя често ходила до тоалетна в избените помещения, откъдето се носила непоносима миризма, информира Блиц.

Всички опити на комшиите да въдворят ред, се оказали напразни. Жената и 27-годишният й син Иван били с психически отклонения. Лилия разказвала на съседите си, че била студентка в ПУ "Паисий Хилендарски", но едва ли според тях тази информация е вярна. Никой не знаел с какво двамата се препитават и дали изобщо имат някакви доходи или инвалидни пенсии.

Днес сутринта комшии подали сигнал, че от апартамента в жк "Тракия" се носи воня. Полицаите открили трупа на жената, която никой не бил виждал от десетина дни. Иван е направил пълни самопризнания. Той е убил майка си по време на скандал.

От източници на разследването Блиц научил, че причината за скандала е хляб, който първо майката взела на вересия от магазина, а след това отишъл по същия начин да пазарува и синът.

В кварталната бакалия му казали, че Лилия вече взела хляб, той се ядосал, прибрал се у дома и започнали караниците. Тези самопризнания е направил Иван, който е болен от шизофрения. Няма данни друг път да е тероризирал майка си, установено е, че юли месец е лежал в Центъра за психично здраве в Пловдив.

Мъжът е арестуван, тепърва експертиза ще доказва може ли да бъде съден. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?