Следвайте ни

Трагедия! Пожари взеха две жертви в Пловдив

viber icon

Пожар лумна в апартамент в „Смирненски“ и отне живота на възрастна жена. В 17.38 часа в четвъртък е подаден сигнал на тел. 112 за възникнали пламъци в жилище на ул. „Иван Гешев: 28. На място веднага е изпратен екип огнеборци от Втора районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Пловдив. 

Пожарникарите загасили огъня, но намерили безжизненото тяло на 83-годишна жена. Тя се е опитала да потуши пожара с последни сили, но е загинала от вдишания дим.  Огънят е унищожил бяла и черна техника, опушени са 10 кв. м стени. 

12 часа по-рано е станала и друга трагедия. В 04.41 часа в четвъртък  е съобщено за възникнал пожар в къща на ул. „Антон Тайнер“ 50. Две пожарни и 7 огнеборци са гасили пламъците, но за съжаление е загинал е мъж на 72 години. Унищожени са мебели, има 20 кв. м опушени стени. Спасена е къщата.            

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?