1939

Трагедия! Почина полицаят, ранен при меле на АМ "Тракия" до Пловдив

Починал е младият полицай от районното в Пазарджик, който пострада тежко при катастрофа на АМ "Тракия". Униформеният бе настанен в УМБАЛ "Св. Георги" в града под тепетата в критично състояние. 

Припомняме, че инцидентът стана миналата събота в района на 108 км на АМ "Тракия", в посока Бургас, в близост до разклона за Цалапица, Съединение и Стамболийски.

74-годишен с Форд се вряза в патрулка, оказвала съдействие при полагане на маркировка. В нея бяха двама служители на реда от полицейската дирекция в Пазарджик. Единият, на 35 години, пострада тежко и бе транспортиран до пловдивската болница. Другият, пострадал по-леко, бе настанен в лечебно заведение в Пазарджик.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
27 коментара
До :болука

До :болука

05.12.2022 | 00:34

Ей,До Ку, съвсем скоро си пътник.Дяволско болно ,ненормално изчадие! Ако знаеш,какво ще ти се случи скоро,ще отидеш венага в мръсният ти кенеф и ще се обесиш.Направи го.За твое добро е.

Отговори
0 1
Ииии

Ииии

04.12.2022 | 22:34

И кък шъ мъ намериш Бя спящ толуп във храсталаците Освен да мина покрай теб размахвайки пейсе еврака на цяло та аромата им да тъ ококори Инчи кък ша излезеш от Институцията Виж иначе не знаех че на храсталаците им казвате Институция Може и така да е

Отговори
1 1
До КУ

До КУ

04.12.2022 | 22:01

Ей нещастник,нали знаеш ,че мога да те намеря и да те накарам да страдаш,ама много,така че спри и остави момчето да почива в мир,иначе ще те накарам да изпиташ същата болка каквато е изпитал той,разбра ли ме изчадие родено от майка к...а и баща тираджия.

Отговори
3 2
Много познават продажният депутат Иордан Цонев

Много познават продажният депутат Иордан Цонев

04.12.2022 | 21:56

Мръсникът депутат нямащ място в народното събрание. Не помните ли крясъците му в бившите народни събрания когато ставаше въпрос за увеличение на пенсиите в България. Мръсника Цонев. Полицаят да почива в мир.

Отговори
5 1
Много лоша новина

Много лоша новина

04.12.2022 | 21:40

Почивай в мир. Полицая не Ви е виновен за това че сме най-бедните европейци. Единствените европейци с доходи заплати и пенсии под жизнения минимум. Плюйте политиците които ни направиха най-бедните европейци. И тези които сега искат да замразят доходите заплати и пенсии на българите.

Отговори
5 3
Институцията още ли не е заспала

Институцията още ли не е заспала

04.12.2022 | 21:34

Алоууууу Институцията безсмъртна ли се обажда Оказа се обаче че и под сянките на храсталаците където се криете не сте безсмъртни Егати Институцията Исинитуция от спящи лакоми мързеливи крадливи тюфлеци Какво произвеждате бе тюфлеци Аааааа Да Курупция Даже не със КО а със КУ щото ви е най качествена

Отговори
3 4
Жулиета

Жулиета

04.12.2022 | 21:23

Надя Драганчева е шизофреничка,търтей и мизерница.Живее със социалната й пенсия ,защото няма и двв години трудов стаж.

Отговори
4 2
Тодор

Тодор

04.12.2022 | 21:28

Подържам изцяло мнението ти,Жулиета.Познавам отблизо изродите психопати Надя Драганчева и мъжът й Петко Ралчев и синът й Николай Ралчев.Паранокци и шизофреници,даже и по телевизията ги даваха.Осъждани са и тримата от това семейство,осрани.Те са едни прости алкохолици.

Отговори
2 2
КАТ

КАТ

04.12.2022 | 21:14

Ей олигофрени хулещи институция, вие какво постигнахте в жалкия си живот. Това момче е загина, защото някой не си свърши работата. Чух лично думите на дежурния лекар. Не го пожелавам на никой. Когато израснете морално ще осъзнаете мижавата си същност. Бог да те прости братко!!! Това е трагедия.

Отговори
6 2
Нещастник

Нещастник

04.12.2022 | 20:03

Да разбрах,че си ненормалник,с болезнена травма от детството ти,където след като са малтретирали майка ти,ти си бил изнасилван многократно и чак е взело да ти харесва.Затова нещастнико заври се в моргата и не излизай от там,този свят не е за теб,вземи си прегризи вените и чакай........

Отговори
3 2
Разбра ли урод

Разбра ли урод

04.12.2022 | 19:33

Да бе Измекяр На мен ми се полага да полегна във някой служебен автомобил закупен със парите на данъкоплатците Да дремна мъничко докато пазя един честен частен обект И после като се разсъня да ти счупя краката съвсем анонимно щото съм визш държавен служител и съм под чадъра на пагона и Нашата милиция ни пази Нали Но за съжаление за теб изруд аз съм санитар във моргата и много добре познавам структурата на краката ти Тъй че изруд глей да не ми попаднеш анонимно че без крака към ще съ появиш при твоя чифутски Сатана

Отговори
2 9

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?