71

Трагедия! Почина жената, прегазена на пешеходна пътека в Пловдив

45-годишен шофьор с мерцедес я прегазил на зелен светофар за пешеходката

Жената,, която вчера бе пометена на пешеходна пътека на бул. "България", е починала в резултат на тежките наранявания.

След инцидента 79-годишната жена бе откарана в болница с опасност за живота. Въпреки усилията на лекарите, обаче, получените травми довели до смъртта ѝ. 

Катастрофата стана малко преди 9 часа вчера до Захарната фабрика. Пенсионерката тръгнала да пресича, когато 45-годишен шофьор с мерцедес отнел предимството й и я прегазил.

Пробите му за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни. 

Оцени новината

Оцени новината
3/5 от 6 оценки
3/5 от 6 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
6 коментара
rtyrty

rtyrty

21.02.2024 | 14:48

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим:--- https://da.gd/menx

Отговори
0 3
всяка сутрин

всяка сутрин

21.02.2024 | 14:29

правя психопортрети на малоу мниците зад волана. Приличат си като клонинги. Напр. по Коматевския възел се престрояват от лента в лента, като избутват другите - накрая, на сфетофара на стоматологията пак сме заедно; пак на Коматевския - газ в крайна дясно, ама тя свършва и след това бутане; пред Технополис на Коматевско - бо-клуците нагазват по пешеходната зона и по велоалеята, за да се тъпчат след това на спирката и да избутат другите.....на Хаджи Димитър - на края до Царевец - бокл-уците правят десен завой от средна лента и пак - бутане, бутане......А когато им се наложи, все пак, да спрат на червен светофахр, 10 пъти дават газ на място - да видят всички кой съм аз! Това важи и за лъскавите про-стаци и е за тези с бараки. Вярвам, че това поведение, някой ден, ще бъде вписано в психиатричните диагнози.

Отговори
6 2
jesous

jesous

21.02.2024 | 13:46

On tuesday I got a great new Land Rover Range Rover from having earned $10,000 this last four weeks. Its the most-financialy rewarding I've had. It sounbelievable but you wont forgive yourself If you don CHECK IT:→ →www.cash.salary49.com

Отговори
0 3
Прогноза

Прогноза

21.02.2024 | 13:05

Мръсникът ще се отърве. Той убиецът на Милен Цветков се отървава...че тоя ли!

Отговори
13 0
Smurtna

Smurtna

21.02.2024 | 13:00

За коппеелето

Отговори
8 2
Хм…

Хм…

21.02.2024 | 12:58

Абе незнам защо, но имам предубеждението, че тези с Мерцедесите, БМВ-тата, Аудитата, карат така, че види ли ги отдалеч, да се пазиш и снишаваш. Само дето и да се пазиш, ще те отровят, всичките са дизели, че и стари на всичкото отгоре.

Отговори
14 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?