71

Трагедия: Кола за доставка на храна помете 6-годишно дете в "Тракия"

Шофьор на кола за доставка на храна блъсна 6-годишно дете в пловдивския квартал "Тракия". Инцидентът станал вчера към 18 часа на ул. "Григор Божков", съобщиха за "Марица" от полицията в града под тепетата. По предварителни данни момчето изскочило внезапно на пътя и шофьорът не успял да реагира. 

След подаден сигнал на място пристигнали полиция и линейка. Детето е транспортирано в болница за оказване на спешна медицинска помощ. 46-годишният шофьор на колата е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, като резултатите са отрицателни. По случая вече е образувано досъдебно производство.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Местен

Местен

09.03.2023 | 19:19

Контра коментар: При наличието на толкова свободно пространство в кв.Тракия,не мисля,че точно там трябваше да направят игрална площадка.

Отговори
0 0
Активен гражданин

Активен гражданин

08.03.2023 | 22:29

От статията се оставя впечатление, че детето е било блъснато на улицата, което не е вярно. Инцидентът е точно на входа на парка до комплекс Елит. Шофьорът на Хепи влиза засилен от Григор Божков, въпреки че там има знак, че влизането е забранено и блъска детето, което явно внезапно е изскочило от парка. Което обаче изобщо не оправдава шофьора - когато си влязъл в затворен комплекс се кара бавно, а не като на състезание, особено като знаеш, че тоя парк е пълен с деца. Само че всички знаем как карат шофьорите на Хепи и подобните им вериги - въпрос на време е да има и още подобни инциденти. Липса на култура на пътя, бързо шофиране да хванем доставката до 15мин пък ако блъснем някой, да е внимавал...

Отговори
1 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?