46

Тошо Куката и Чеченеца се снимали в още два клипа с момчето от мола

Има още два клипа с участието на Чеченеца, Тошо Куката и 20-годишния младеж, който бе заснет в ролята на куче в пловдивски мол. Това каза пред "Марица" адвокатът на Петко Караилиев (Чеченеца) - Стефан Паров. По думите му, от въпросните видеа става ясно, че се забавляват и се държат съвсем приятелски. 

На единия клип, който е заснет в известен хипермаркет, се вижда, че 20-годишното момче е яхнало Чеченеца, който го разкарва из магазина. Той е заснет няколко дни преди определения като скандален клип в мола на ул. "Перущица". Вторият клип пък е заснет малко след този в търговския център и на него момчето, Тошо Куката и Чеченеца са седнали на пицария, пак там. 

"Прилагайки аналогичен случай с това, което е заснето в мола, означава ли, че след като 20-годишният е яздил Чеченеца, съответно Чеченеца е бил третиран като вол или кон?", запита адв. Паров.


Той е категоричен, че накрая истината ще излезе наяве. "Тръгнахме оттам, че момчето било принудено с насилие и заплахи. След това прокуратурата каза, че тази версия отпада и че има склоняване. Ще излезе накрая, че няма дори и склоняване. Въпросните видеа съм ги гледал с очите си. Всичко е на шега, държат се приятелски, като една компания", коментира адвокатът на Чеченеца. 

Адв. Паров добави, че случката с клипа в мола, който се разпространи мълниеносно навсякъде, е показала, че обществото действа като стадо - когато един посочи с пръст, всички виждат от него и също започват да сочат. 

В четвъртък Окръжният съд в града под тепетата ще разгледа жалбите на Чеченеца, Тошо Куката и Емили Тротинетката срещу взематат спрямо тях мярка за неотклонение "задържане под стража". 

Оцени новината

Оцени новината
4.1/5 от 7 оценки
4.1/5 от 7 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
20 коментара
Ами

Ами

11.04.2023 | 22:48

Въобще не смятам, че обществото действа като стадо. Този път, за щастие, обществото действа като истинско гражданско общество, което е възмутено, меко казано, от показаната идиотщина. И дори и фактически наистина да има други два (т.нар. приятелски) видеоклипа с това момче, факта че то е със СОП не би трябвало да позволява на морала (минимум) на тези трима псевдоинфлуенсъри да заснемат такъв долнопробен и унизителен клип, защото пък колко му е да си помисли човек, че те нарочно (ако хипотетично съществуват такива 2 клипа) са го заблудили с “приятелско” отношение, за да се изгаврят впоследствие (видно от клипа с кучешкото лазене) с него. Хммм, на мен тази версия ми хрумна за няколко секунди. Защо ли? Защото не би ми хрумнало да се изгавря с някого по този начин, особено с човек със СОП, а те го направиха. Обществото трябва да каже НЕ на такива извратени ситуации.

Отговори
5 0
значи всички са идиоти и

значи всички са идиоти и

11.04.2023 | 21:35

трябва да ги пуснете, като жертви на капитализма, демокрацията и американското посолство!

Отговори
2 2
Хм…

Хм…

11.04.2023 | 17:54

Глупавият адвокат продължава с изпълненията си. Жертвата е в състояние, в което не може да се противопостави. Дали ще язди горилата, дали ще е обратното, дали ще я третират като куче, тя си остава обект на унизителни издевателства. Дори със здрав човек не може да се постъпва така незнаказано, в този случай е още по-отвратително.

Отговори
21 0
Именно!

Именно!

11.04.2023 | 18:35

Всеки, който се възползва от или манипулира лице, като момчето в клипа, трябва да понася законови последствия! И моля, НЕКА НЕ са от шеговито естество КАТО обществено полезен труд, условни присъди, смехотворни глоби и тем подобни хрумки на кьоравата Темида!!! Ако Темида НЕ излекува увреденото си зрение, рано или късно ще я закъсаме сериозно!!!

Отговори
14 0
Коя е фирмата

Коя е фирмата

11.04.2023 | 17:44

Ок, тия са тъпац.и и гнусни падали...Но-Управителите на МОЛ.а-уволниха ли охранителната фирма и ще я назоват ли най-накрая коя е тая фирма, която не си върви работата,за да не я наемат никой и никъде другаде?

Отговори
14 0
Къде изчезна статията за Емили Тротинетката

Къде изчезна статията за Емили Тротинетката

11.04.2023 | 16:27

Активистката на ДеБъ ?

Отговори
11 10
Емили НЕ може да бъде

Емили НЕ може да бъде

11.04.2023 | 18:39

НИТО активистка на когото и да е било, НИТО рекламно лице на щото и да е, НИТО номинирана от бхк за каквото и да е! Емили единствено може да си полежава мързеливо на кушетката, да брои дните до съдебното заседание по повод клипа, и да мечтае все пак да остане в индивидуално помещение!

Отговори
7 1
Къде изчезна статичта за бащата на Куката?

Къде изчезна статичта за бащата на Куката?

11.04.2023 | 14:39

Бащата на Тошо Куката – кадър на ГЕРБ, записал тайно … marica.bg https://www.marica.bg › Пловдив › Крими преди 13 часа — Бащата на Тошо Куката – кадър на ГЕРБ, записал тайно Иван Тотев. Огнян Чалъков изгонен от ДАНС след като катастрофирал пиян. Статията за Куката и на Куката – тейко му – вчера я ИМАШЕ в пространството. Днес обаче я НЯМА! Някой тъмночервенокафяв телефончик вероятно е звъннал в редакцията и Руси е козирувал и застанал мирно.

Отговори
38 0
Пловдивска тайна

Пловдивска тайна

11.04.2023 | 16:02

Градска тайна е, че старата кука събираше такса спокойствие. Нека НАП ги проверят за доходи! Как се купуват луксозни коли само с изкаранато от кукицата?!

Отговори
28 0
Марица изтрили, но

Марица изтрили, но

11.04.2023 | 18:48

тук не са успели да ги склонят към триене: https://mignews.info/bashtata-na-tosho-kukata-gerber-uvolnen-ot-dans/

Отговори
8 0
Ето и кеша

Ето и кеша

11.04.2023 | 19:05

https://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:E9PBleC-nGoJ:https://www.marica.bg/plovdiv/krimi/bashtata-na-tosho-kukata-kadar-na-gerb-zapisal-tayno-ivan-totev&cd=8&hl=bg&ct=clnk&gl=bg&client=ms-android-zte

Отговори
7 0
цирк

цирк

11.04.2023 | 14:03

Който адвокат ги защитава неговото дете на каиш да вържат!!! Без защита за тия зверове!

Отговори
23 0
смях

смях

11.04.2023 | 14:02

Долна сган! Долна в мервата долна, комплексарите да седят още година в ареста!!!!

Отговори
25 2
Измет

Измет

11.04.2023 | 14:01

Ваща мама проклета! ВЪН ПЕДЕРУГИТЕ ОТ СТРАНАТА!

Отговори
22 1
Мъжкари

Мъжкари

11.04.2023 | 14:01

Отроче на пиян доносник и жрица, заплашило транс с насилие. И двамата мъжкари, свързани с партия любима.

Отговори
23 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?