71

Топ адвокатката от касапницата на Пазарджишко: Надявам се да проходя отново!

Пострадалата в катастрофата Добрияна Караджова благодари за подкрепата. Който желае, може да помогне за възстановяването ѝ на следната банкова сметка: 

IBAN: BG62CECB979010C5769200
За Добрияна Стефанова Караджова

 

Пловдивската топ адвокатка Добрияна Караджова, която пострада тежко при касапницата на Пазарджишко шосе преди седмица, се възстановява под грижите на специалистите в УМБАЛ "Св. Георги". Чувства се много по-добре, но я очаква дълго лечение. В социалните мрежи Караджова се е обърнала към всички, които са били до нея и са й помогнали в този труден момент. "Скъпи приятели и съмишленици. Благодаря на всички Вас за подкрепата в този труден за мен и семейството момент. Благодаря на Сдружение "Спаси Пловдив" за отправения призив за кръводаряване. Благодаря и на всички, които дариха кръв и се интересуваха за състоянието ми. Благодаря и на персонала на УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив, където ще прекарам още дълго време, че спасиха живота ми след бруталната катастрофа. Няма да крия от Вас - лечението и рехабилитацията ще са дълги и скъпоструващи. Гаранции кога и колко никой не дава за момента. Разбирам, че много хора изявяват желание да ми помогнат в този изключително труден момент. Не вярвам някой да смята, че млад човек и майка на две малки деца желае да остане обездвижен и би злоупотребил със средствата за своето лечение", пише адвокатката. 

Караджова споделя, че до момента е претърпяла 4 операции и засега няма пряка опасност за живота ѝ."Вашата подкрепа и позитивна енергия са животоспасяващи за мен. С Божията и ваша помощ се надявам да оздравея и проходя отново, като Ви обещавам, че още повече ще помагам на своите приятели, ще работя още повече за обществени каузи със "Спаси Пловдив" и в интерес на пловдивчани. Публикувам своята сметка и благодаря на всеки от Вас, който е решил да ми подаде ръка в този труден момент. Бъдете здрави, защото без това сме заникъде!", завършва поста си пострадалата адвокатка. Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Minko GEIO

Minko GEIO

30.05.2022 | 15:59

hahaha 4e pohodi6 na onio swet

Отговори
0 1
Запознат

Запознат

25.05.2022 | 23:10

Инициативата за събиране на кръвта беше на съпруга ѝ и нейна приятелка, защо копирате текстта на момичето и го използвате, че уж Вие всичко сте организирали? Дори не сте знаели до момента в който момичето публикува призив за помощ. Айде сига вече с това "Спаси Пловдив". Събирате овации а гърба на другите.

Отговори
1 0
Ваня

Ваня

25.05.2022 | 23:07

Познавам момичето, много е добро и отзивчиво. Скорошно и пълно възстановяване и желая. Към автора но статията Доби не е адвокатка, още повече топ. Бъдете коректни и не лъжете хората

Отговори
4 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?