Следвайте ни

Тийнейджър към полицаи в Пловдив: Ето ви 20 лв., че баща ми ще ме разкатае!

viber icon

19-годишен младеж от Пловдив опита да подкупи полицаи с 20 лв., научи „Марица“ от свои източници. Случката датира от събота. Тийейджърът бил хванат в нарушение и се притеснил. Бръкнал и извадил двадесетолевка и се примолил на униформените да ги вземат, тъй като се страхувал как ще реагира баща му, ако разбере, че е глобен. Срещу младият шофьор е започнато бързо производство, като впоследствие е освободен под гаранция в размер на 500 лв. 

Още трима са опитали да изкушат полицаите в Пловдивско през уикенда.  Отново в събота, на кръстовището на ул. „Захаридово“ и  ул. „Асенова крепост“,51- годишен подхвърлил в служебната кола 50 лева да не го глобят. На същата дата, но в село Първенец, 44-годишен мъж подхвърлил 20 лева в полицейската патрулка, за да не бъде санкциониран. 

35-годишен турски гражданин пък нямал книжка. За да може полицаите да си „затворят“ очите той се бръкнал с 200 лв., които оставил в патрулката. 

Тримата са задържани са 72 часа. Турчинът е и със забрана да напуска пределите на страната.

Предвиденото от закона наказание за подкуп е лишаване от свобода  до 10 години и глоба до 15 бона. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Майна

Майна

02.03.2021 | 13:46

В днешно време никой не кълве на 20 лева. Пък тоя турчина без книжката трябваше поне още една нула да добави, за да оттърве глобата. Не, че са неподкупни нашите полицаи, ами предлаганите подкупи са никакви.

Отговори
0 0
ДОЛНО

ДОЛНО

02.03.2021 | 09:20

ДА ДА ТОВА Е ИСТИНАТА.....БЯХ СВИДЕТЕЛ В ДВОРА НА 3-ТО РПУ КАК ЕДНА ЖЕНА ДА ЦИГАНКА АМА МАЙКА БЕШЕ НАВИКАНА ОТ ПОЛИЦА А ДВАМАТА СИ СЕДЯХА ПРОСТО...АМИ ЦИГАНКА АМА МАЙКА И ИСКА ДА ЗНАЕ КАКВО СТАВА СЪС СИНА Й В ПОЛИЦИЯТА.... ТО БЕШЕ МА ТО БЕШЕ МАХАЙ СЕ ЧЕ КАТО ДОЙДА... ПОЛИЦИЯ ТОВА Е....КАТО ВСИЧКО ГНИЛО В ТАЯ ДЪРЖАВА..

Отговори
0 0
ДОЛНО

ДОЛНО

02.03.2021 | 09:18

АМИ МЛАДЕЖО НЯКЪДЕ ПОЛИЦАИТЕ ГИ УЧАТ ДА ПРЕДОТВРАТЯВАТ ИНЦИДЕНТИ КАТО ПОДХОЖДАТ ОТ СТРАНАТА НА ЗАКОНА НО НЕ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СТРОГИ....Т.Е. ПЕДАГОГИЧНО!!!! ИЛИ ПРАВЯТ ТАКА ЧЕ ДА НЕ ТЕ РАЗПЛАЧАТ НО И ТИ ДА СЕ СЕТИШ ЧЕ ТОВА НЕ Е РЕДНО... ТУКА ПОНЕЖЕ СА ОВЧАРИ ИЛИ ТЕ КАРАТ ДА ПРЕМЕСТИШ КОЛАТА АКО СИ УПОТРЕБИЛ АЛКОХОЛ И ТЕ "ХВАЩАТ НАПРАВО В КРАЧКА" ТАКЪВ БЕШЕ СЛУЧАЯ С МОЯ СИН..... ВИКАТ ГО ОТ ДИСКОТЕКАТА И МУ КАЗВАТ ЧЕ Е ПАРКИРАЛ НЕ ПРАВИЛНО....КАТО МУ КАЗВАТ ПРЕМЕСТИ КОЛАТА....!!!?!?! ТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА ЗАКОНА...А ТОЙ НАЙСТИНА Е УПОТРЕБИЛ АЛКОХОЛ.ПРЕДИ ТОВА Е ДОШЪЛ ДО ДИСКОТЕКАТА С КОЛАТА НО НАМЕРЕНИЕТО МУ НЕ Е БИЛО ДА СИ ТРЪГВА С НЕЯ А ПРОСТО ДА ОСТАНЕ ТАМ ЗА ПРЕЗ НОЩА ЗАЩОТО ТАМ КЪДЕТО ЩЕ НОЩУВА Е НА 200 МЕТРА ОТ ДИСКОТЕКАТА......И ДА СЕ ТЪРКАЛЯ ЩЕ СТИГНЕ... СЛЕД КАТО ГО ПОДКАНЯТ ТРИМАТА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА МЕСТНАТА ВЛАСТ НА ЗАКОНА ...ТОЙ С ВСИЧКАТА СИ ГЛУПОСТ СЕ КАЧВА И МЕСТИ ПО ТЯХНО ЖЕЛАНИЕ КОЛАТА НА ДЕСЕТИНА МЕТРА....КОИТО СЕ ОКАЗВАТ ФАТАЛНИ ЗА КНИЖКАТА МУ И ЗА ВЕСЕЛБАТА МУ... АРЕСТУВАН Е ЗА 24 ЧАСА И ПОСЛЕ НА БЪРЗО ПРОИЗВОДСТВО И ПОСЛЕ ГЛОБА И БЕЗ КНИЖКА...... ТОВА Е НАШАТА ПОЛИЦИЯ .... НА ДЕЛОТО СЕ ЯВИ СИНА МИ НЕГОВИЯ МЕСТЕН ПРИЯТЕЛ И 5-МА ПОЛИЦАИ КАТО СВИДЕТЕЛИ..... ПОЗНАЙ КОЙ СПЕЧЕЛИ.....ПОЛИЦАИТЕ.....МРЪСНО ГРОЗНО НИСКО.... ДОКАТО В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЗА ПОЛИЦАЙ СЕ НАЗНАЧАВА ТАКЪВ КОЙТО ЗА НИЩО НЕ СТАВА И Е УЖАСНО ПРОСТ ...ТОВА ЩЕ Е И ДРУГОТО КОЛКО СА ЖАЛКИ НА 19 ГОДИШНИЯ ПИК.ЛЬО ЩЕ СЕ ПРАВЯТ НА ЗАКОНО ПАЗАЧИ...АМИ СВАЛИ ГО ОТ КОЛАТА ИЗВИКАЙ БАЩА МУ ТОЙ ЩЕ ГО СЪДИ.....АМА НАЛИ ТАКА ЩЕ ПОКАЖЕМ КОЙ КОЙ Е.....ПОЛИЦАИ ПО-МИ.ЯРИ... БЕЗ РЕСПЕКТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СИЛНА НЕПРИЯЗЪН....НЕКА.ДЪРНИЦИ...

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?