4232

Тираджия напсува полицаи на Главната, олекна с 500 лв.

Международен тираджия отнесе 500 лв. глоба, след като се държа грубо с полицаи

Мъжът вървял по Главната, като на Джумая джамия бил спрян за извършване на полицейска проверка. Това обаче хич не му се понравило. Започнал да отправя закани и заплахи, крещял нецензурни думи към трима служители на реда. Непристойните му действия му спечелили арест

Пред съда агресивният мъж признал за хулиганската проява. Заявил, че се признава за виновен и че съжалява за извършеното, като не желае да се разпитват свидетелите по делото. Магистратите решили наказанието му да бъде глоба в размер на 500 лв. 

Съдът взел предвид смекчаващите и отегчаващите вината обстоятелства. Към смекчаващите отчли извършените самопризнания и изказано съжаление за извършеното. Като отегчаващи - отрицателните характеристични данни. Видно от справката за съдимост се установява, че, макар и реабилитиран, са налице шест влезли в сила съдебни акта срещу него. Размерът на наложеното наказание е съобразен и с имотното състояние на нарушителя, който от три години работи като международен шофьор. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 3 оценки
5/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Много

Много

02.01.2024 | 14:10

смешно заглавие! Вероятно дипломата е от ПУ Глупак Хил ендарски?

Отговори
3 2
всеки сам

всеки сам

02.01.2024 | 13:54

Всеки сам си го натриса! Вярно е че и полицаите понякога не са достатъчно лоялни... И често предизвикват хората... Но явно случая не е съвсем такъв!

Отговори
7 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?