Следвайте ни

Терор! Извратеняк се опипва на детска площадка в Пловдив

viber icon

Странен тип ужаси майки с деца в пловдивския квартал „Кючук Париж“. Случката се разиграла на детска площадка, южно зад сградата на ул. „Стамат Иконов“ 13. 

Мъжът се появил на площадката, обърнал се срещу заведение „Мока“, свалил си панталона и започнал да се самозадоволява, оглеждайки седналите на по кафе майки и играещите си наоколо деца. По поведението му е станало ясно, че изпитва огромно удоволствие, тъй като сеансът продължил няколко минути. 

Възмутените майки веднага повикали униформени и те задържали разголения онанист. Затворили го за 24 часа, след което е санкциониран с акт по указа за дребното хулиганство и изправен пред съда. Циничното поведение на странния тип му уредило тежка санкция – задържане в структурно звено на МВР за 3 дни.

Онанистът е с начално образование, безработен, несемеен и вече осъждан. Не е ясно дали предишните му прояви отново са свързани с подобна вулгарност. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?