46

Тежка присъда за Николай, който умъртви жена си за чаша ракия

17 години при първоначален строг режим. Тази присъда чу в съдебната зала Николай Накев, който уби съпругата си Мария в Пловдив за една чаша ракия. Наред с престоя зад решетките, той ще трябва да брои близо 5 бона разходи за експертизи.

Припомняме, че жестокото убийство бе извършено на 28 юли миналата година. Фаянсаджията Николай и 37-годишната му половинка Мария били съпрузи от 2008 г. Първоначално се разбирали, но впоследствие отношенията ми се влошили. Той работел като майстор на инсталации и подови плочки, а Мария била хигиенистка във фитнес зала. Двамата често употребявали алкохол. Мъжът я биел, а жената ходела на работа със синини по главата и тялото.

Към 18.30 часа във фаталния ден фаянсаджията се прибрал от работа в дома им. Двамата отново седнали да пият алкохол. В един момент жената издърпала чашата с ракия от ръката на съпруга си и я изпила. Той се ядосал и отново се скарали. Започнал да й нанася удари в корема и гърдите, а след това и с летва от подматрачна рамка по тялото. В един момент я оставил и заспал в другата стая. След няколко часа се събудил, отишъл да провери какво прави съпругата му и разбрал, че е мъртва.  Обадил се на тел. 112. Пристигналият на място медицински екип установил смъртта на жената.

Решението на Окръжния съд може да се обжалва в двуседмичен срок. 

 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?