Следвайте ни

Търси се в Пловдив: Кой ми застърга джипа? СНИМКИ

viber icon

Пловдивчанин онемя, след като завари джипа си брутално застърган. Той бил паркирал пред дома си на тясната и стръмна улица в центъра на града - "Лейди Странгфорд", до гимназия "Ана Май". 

Вчера сутринта той излизал от вкъщи, когато бил посрещнат с думите на комшийката, че колата му била здраво забърсана и разтресена от преминаващ бус. Виновният шофьор се изнесъл с мръсна газ. 

"Можеше да напише поне една бележка. Въпросният бус всеки ден минава от тук и зарежда магазини. Отделно го има на видеокамерите на съседите. Случва се, хора сме и давам възможност на човека да се свърже с мен до вторник", пише потърпевшият в социалните мрежи. Ако това не се случи, той ще пусне жалба в полицията, а избягалия шофьор го очакват акт и отнемане на книжката за няколко месеца. 

" Не ми се иска да го лишавам от книжка и най-вероятно препитание", допълва възмутеният собственик на джипа. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Гост

Гост

13.02.2021 | 10:32

Да си е правил сметката къде спира! И като държи да е там, да е осигурил достатъчно място за преминаване! Ами ако стане пожар и трябва да влезе пожарна, какво ще правят! Или докато комшийката гори той ще подскача и ще пляска с ръце! Цървул!

Отговори
7 4
Ламарини

Ламарини

13.02.2021 | 10:19

Очаквах да е наистина здраво забърсана.

Отговори
7 1
хохохо

хохохо

13.02.2021 | 10:02

е те направо са ти потрошили ламарините ...чудя се как спиш ...трябваше да превъртиш да влезеш в лудница да получиш сърдечна недостатъчност.... да ти се и простака.... като караш джип тябва да имаш и застраховка и пълно автокаско...като се цициш ще ревеш.... като я гледам тая драскотина направо ми става лошо....то голямо чудо... ето какво значи първеню с пари....като въшка на чело... тоя искаше да го разбере целия свят че кара джип.... купи си една запорожка и си я качвай вечер у вас...

Отговори
9 3
Пичага

Пичага

13.02.2021 | 09:54

Причините са ясни , по важно е последствията .

Отговори
3 0
Внимание

Внимание

13.02.2021 | 09:20

Тази уличка е много тясна, много пъти като минавам от там с кола едвам има място да се мине заради паркираните коли и заради големият наклон си е препитание за неопитните шофьори. Възможно е шофьорът на буса да му е поднесло заради паважа и да е забърсал джипката.

Отговори
9 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?