49

Такава нагла кражба скоро не е имало в Пловдив! Пенсионерка стана за смях

Нагла кражба в "Кауфланд" се превърна в най-обсъжданата за последните месеци. Посегателството станало в магазина в кв. "Кючук Париж". Пенсионерка казала на служителите от "Информация", че е забравила кода на клетките за оставяне на багаж. След като получила съдействие,  отмъкнала каквото намерила вътре - готова храна за 2-3 дни.

Случката описа в социалните мрежи пловдивчанинът Николай Василев. И допълва: "Ако някой я познае, да сподели къде живее и коя е. Снимката по-долу е от охранителните камери. Поне да се предпазят други хора - охраната сподели, че е редовен клиент на магазина. Влязла, купила си два хляба, както се вижда, а останалото - от "фрий шопа". А ако това беше храната на семейство и то си я купило с последните си пари или на възрастни хора...Лесно е да се краде". 


Оцени новината

Оцени новината
4.8/5 от 6 оценки
4.8/5 от 6 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
ПЕНСИОНЕРКА

ПЕНСИОНЕРКА

03.12.2023 | 17:31

НА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ ДА СИ ЗАБРАВИ КОДА. СЛУЖИТЕЛИТЕ ВИНАГИ ПИТАТ КЛИЕНТИТЕ СИ КАКВО ИМА В БАГАЖА. АКО ОТГОВАРЪТ Е ВЕРЕН, ТОГАВА ГО ДАВАТ. ТАКА Е РЕДНО. ВЕРОЯТНО КРАДЛАТА Е И ИЗМАМНИЦА И Е ИЗЛЪГАЛА ПЕРСОНАЛА. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИМА ХОРА, КОИТО УЖ ЧАКАТ НЯКОГО, КРЪЖАТ НАОКОЛО И ГЛЕДАТ КОДА, КОГАТО ХОРАТА СИ ОСТАВЯТ ПОКУПКИТЕ. ПРЕПОРЪЧВАМ ДА СЕ НОСЯТ ПОКУПКИТЕ В ЗАКРИТИ ЧАНТИ, ЗА ДА НЕ СЕ ВИЖДА КАКВО ИМА В ТЯХ И РАЗБИРА СЕ СЛУЖИТЕЛИТЕ ДА СЕ ПО-НЕДОВЕРЧИВИ. ИМА МНОГО БЕДНИ ПЕНСИОНЕРИ, НО НЕ ВСИЧКИ СМЕ КРАДЦИ И ИЗМАМНИЦИ! ПОЗОР!

Отговори
0 0
До редакцията

До редакцията

01.12.2023 | 19:55

Защо спряхте и изтрихте коментарите за АЛХИМИКА Иван Папазов? Така ли ви нареди Боко Шарлатанина? Освен с химическите си умения, господин Папазов осигурява кворум на всички инициативи на ОПГ ГРОБ, изпращайки своите служители със служебен превоз на точното място в точното време. Демокрация и журналистика?

Отговори
5 2
Гражданин

Гражданин

01.12.2023 | 17:31

След като прехвалените евроатлантици крадат и за умряло , какво им остана на гладните пенсионери.

Отговори
10 11
В Колективния Запад

В Колективния Запад

01.12.2023 | 18:19

Всички крадат като дърти цигани.

Отговори
5 10
tyrtyr

tyrtyr

01.12.2023 | 16:51

Най-продаваното лекарство за отслабване в света е вече и в България. Бързи резултати, подходящи за всеки, абсолютно безопасни, ще отслабнете без диета и спорт, резултатът е гарантиран, eто oфициaлния caйт:~----- http://gg.gg/ketobg

Отговори
1 8
съдба

съдба

01.12.2023 | 16:21

на младини жената е била мурва но при соца нямаше осигуровки за тази професия пенсията й сигурно нищожна и сега се е преквалифицира на крадла

Отговори
14 4

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?