2374
Следвайте ни

Свидетели: Шофьорът с джипа мина на червено и помете детето!

viber icon

Шофьорът с джипа мина на червено и блъсна детето. Това са казали пред полицията свидетели на инцидента. Тепърва обаче ще се установи дали това е така. Както "Марица" първа писа, 81-годишен с джип "Киа" блъсна 15-годишен с тротинетка на пешеходната пътека между двете кръгови до Панаира. Детето е откарано от линейка в болница за оказване на спешна медицинска помощ. 

Движението в района на катастрофата се извършва само в едната лента. Образуват се колони от автомобили. Униформените регулират трафика. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Стига вече

Стига вече

22.12.2021 | 16:31

Крайно време е в България, да се въведе възрастова граница, за водач на МПС !!! При навършване на 65г, медицинско свидетелство от лекарска комисия, на 70 също, на 75, губиш право, да управляваш МПС ! ВЕЧЕ, НИТО ИМАШ РЕФЛЕКС, НИТО ЗРЕНИЕТО ТИ Е НА НИВО, НИТО СЛУХ И ПРАВИЛНА КООРДИНАЦИЯ !!! В крайна сметка, ако толкоз ти се налага, има обществен транспорт, таксита, както и близки, които, да те закарат! Всеки от нас е виждал, подобни "водачи" и едва ли е останал възхитен от "адекватното" им шофиране!

Отговори
2 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?