2374
Следвайте ни

Свидетел по делото за зверското меле до Кадиево се укривал с месеци

viber icon

Един от последните свидетели по делото за смъртта на двете момчета Тошко и Виктор при зверското меле до Кадиево се укривал, научи "Марица". Мъжът дълго време не е открит за призовка, въпреки че си е в бил в дома си в България. Призовката получил неговия син. Укриващият се обаче бил забелязан, след което е подаден сигнал в полицията. Така униформени от Стамболийски го намират на адреса, хващат го в крачка и му връчват лично призовка за делото.


Заседанието ще започне в 9 часа в Окръжния съд. Очаква се то да е последно и да има присъда за Петър Маринашки, шофирал БМВ-то ковчег, което се вряза в дърво и причини смъртта на двамата тийнейджъри. След минути би следвало да бъдат разпитани последните свидетели, Маринашки да даде обяснения последен, както самият той пожела, а магистратите да се произнесат.


Още преди 8 часа почернени близки се събраха пред Съдебната палата на мирен протест под надслов "Справедлива присъда за Тошко и Виктор". Те са издигнали плакати, които призовават за адекватно наказание за Маринашки. Тодор Бараков, бащата на загиналия Тошко, изрази надежда в правосъдната система. 
 
 
 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Ива

Ива

07.01.2022 | 14:12

И да се крие къде ще ходи в Германия да върти геврека

Отговори
8 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?