Следвайте ни

Светило в антитероризма ни учи на самозащита

Кмет и общински съветник се включиха в семинара на бившия шеф на израелските спецчасти Ави Нардия

viber icon

Бившият директор на израелските специални части и създател на най-завършената система по самозащита КАПАП Крав Мага майор Ави Нардия изнесе семинар по самозащита в Пловдив. На обучението присъстваха кметът на район "Западен" Димитър Колев и общинският съветник Ясен Михайлов, който от години се занимава с бойни изкуства.

Семинарът по самозащита се проведе в залата по борба на клуб „Атлетик“ по покана на Митко Гълъбов и премина при огромен интерес. По време на обучението Ави Нардия връчи на Димитър Колев сертификат, чрез който го обяви за добър приятел на световната организация Kapap Combatives. След семинара заедно с общинския съветник Ясен Михайлов проведоха работен обяд. Това е второто подобно посещение на Ави Нардия в Пловдив, след като той посети града през април миналата година. Тогава пък антитерористът получи плакет за приятелство от името на Димитър Колев и район "Западен".

Ави Нардия е създател и старши инструктор по най-завършената система по самозащита КАПАП Крав Мага. Той е носител на черни колани в традиционни стилове като жиу-житсу, кендо, джудо и карате. Ави Нардия е един от водещите инструктори на израелските специални части и полиция в областта на антитероризма.

През дългогодишния си стаж е обучавал антитерористични отряди по целия свят. За 45-годишния си опит майор Нардия притежава седми дан по жиу-житсу, шести дан по кендо и черен колан по бразилско жиу-жицу. Автор е на редица книги и статии, посветени на борбата с тероризма. Наскоро той представи и новата си книга "Сенсей на пътя: Ави Нардия", която се радва на огромна популярност сред любителите на бойни изкуства. Израелският експерт развива многостранна дейност, като наскоро бе представена и серия от тактически ножове за самозащита, на които той е дизайнер. Те се произвеждат от световноизвестна италианска фирма, като представянето им се проведе в Лас Вегас.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?