49
Следвайте ни

Студентите и заведенията в Пловдив - образцови на 8 декември

viber icon

Нито едно нарушение не са установили проверяващите инспектори от Регионалната здравна инспекция и полицията в Пловдив по време на студентския празник - 8 декември. Това каза пред "Марица" директорът на РЗИ в града под тепетата д-р Сийка Димчева.

Проверени в празничния за студентите ден са били общо 28 обекта, сред които ресторанти, дискотеки, нощни заведения и т.н. "Няма констатирани нарушения. Така и трябва да бъде", коментира Димчева.

Инспекторите и придружаващите ги униформени са проверявали за спазването на противоепидемичните мерки, в това число за наличие на валиден зелен сертификат, за максимален брой хора в обекта предвид пандемията и т.н. Проверката показала, че заведенията и студентите са образцови. На входа всеки обект е имало най-малко един човек, който посреща клиентите, извършва проверка на зеления сертификат, издаден след поставени дози ваксина или за наличие на достатъчно антитела.  

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

"На входа е имало най-малко един човек, който посреща клиентите"

"На входа е имало най-малко един човек, който посреща клиентите"

09.12.2021 | 15:09

Е да де - това беше отцепката.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?