Следвайте ни

Стриптийз в районното: Ченгетата гледат голо шоу в ареста

viber icon

Пловдивски футболен маниак бе одрусан с глоба в размер на 1000 лв. след като буйства и обижда униформени на стадиона в кв. "Коматево", а след това направи стриптийз в сградата на Първо районно, научи "Марица". Той обжалва санкцията пред Районния съд, но магистратите го порязаха. Все пак има още една опция пред запалянкото - може да се пробва и пред Административния съд в града под тепетата в срок от 2 седмици. 

Грозните сцени се разиграли в следобедните часове на 14 септември 2019-а, когато на базата в "Коматево" се провела среща между „Ботев“ - Пловдив и ЦСКА-София.

Към 17.45 часа на трибуна "Юг", където били феновете на канарчетата се появил и З.Г. Той бил във видимо нетрезво състояние, лъхащ на алкохол.  Водел със себе си и 12-годишната си дъщеря. Униформените го попитали дали е пиян, защото лъхал на такъв, и му казали, че нямало да бъде допуснат до стадиона.

Футболният фен се разлютил, отговорило утвърдително, че е пиян, че това няма значение, че не може да не го допуснат до стадиона и че нямал да даде да бъде изпробван за алкохол. Секунди по-късно започнал да ругае полицаите, да отправя неприлични жестове, да ги обижда като да ги нарича палячовци, смешници. Крещял им, че били жалки, че не ставали за нищо, че щял да ги наснима с телефона.

В крайна сметка не бил допуснат да гледа играта на своя отбор, а бил отведен с белезници в Първо районно. Детето било предадено на близък до семейството, тъй като майката била заета, за да дойде да го прибере.

Изпълненията на запалянкото не свършили дотук. В полицейския участък настъпила кулминацията - там се съблякъл гол и отправил цинични предложения към полицаите.

Така се сдобил с глоба в размер на 1000 лв, както и със забрана да посещава мачове в страната и чужбина за срок от две години. Преди дни обжалвал наказанието си, но без успех. 

Магистратите не проявила милост, предвид факта, че гаменът е осъждан на три пъти за престъпления от общ характер. Лежал е година и половина в затвора. Престоят му зад решетките приключил на 23 април 2018-а.  

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Никотинът е естествена съставка на тютюна. Кое твърдение е правилно?