Следвайте ни

Стриптийз в районното: Арестант на зор се разголи пред ченгетата в Пловдив

viber icon

Гол британец събра очите на ченгетата от Второ районно управление на полицията в Пловдив, научи „Марица“. Арестуваният мъж искал да отиде до тоалетната, но никой от униформените не разбрал думите му. Тогава той си смъкнал гащите, за да покаже нагледно какъв му е зорът.

Екшън-комедията се разиграла в събота. Към 22.30 часа чужденецът е бил задържан за срок от 24 часа от Служителите на реда. Около 23.05 часа бил принудително доведен в сградата на Второ РУ. Той не владеел български език, а преводач не му бил осигурен за целия срок на задържането.

При опитите за контакт с него от страна на униформените, арестуваният британец се държал агресивно и отказвал да представи данни за самоличността си. Това наложило в последствие в 5.50 часа на 8 ноември да му бъде извършен обиск, при който полицаите намерили великобританска шофьорска книжка и така узнали името му.

Междувременно след полунощ британецът започнал да проявява агресивно поведение. Отказвал да изпълни устните полицейски разпореждания да седне и да стои мирен до установяване на обстоятелствата и неговата самоличност. Заради това служителите на реда му поставили белезници.

Скоро след като го закопчали, на чужденеца му се приходило до тоалетна по малка нужда. Отправил до полицаите искане да му бъде позволено да уринира, но поради езиковата бариера останал неразбран. За да онагледи исканията си, същият събул дънките и бельото си и започнал с жестове да показва, че има нужда да отиде до тоалетна.

Отново последвало неразбиране от страна на полицейските органи. Посоченото афектирало изключително много британеца и той започнал да крещи на английски език, да отправя нецензурни думи и псувни спрямо един от униформените. 

В крайна сметка агресивният арестант е изправен пред Районния съд в Пловдив, който го оправдал по обвинението в дребно хулиганство.  

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

за сведение

за сведение

11.11.2020 | 19:23

много от циганите, които работиха зад граница говорят чужд език, а и са се научили на маниери. Засрамете се, безплатно ви организират курсове по английски и то в работно време, и да не знаете най-елементарни думи.

Отговори
5 0
Батко

Батко

11.11.2020 | 16:21

Много са зле ченгетата в целия град. Неграмотници.

Отговори
10 0
Извод

Извод

11.11.2020 | 16:00

Къв е извода На къвто и език да им говориш на чингетата не те разбират Почни да ги псуваш всички са в час Откъде пък разбират на секундата всички езици Затуй не говорете никой нема да ви разбере дори и на български Започнете да псувате всички ще ви разберат Съкратете процедурата с една псувня Не губете времето най вече своето

Отговори
9 1
НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

11.11.2020 | 15:47

Е,ПЪК ТОЛКОВА ЛИ НЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ ОТ РАЙОННОТО ДА ЗНАЕ ПОНЕ ПЕТ ШЕСТ ДУМИ НА АНГЛИЙСКИ.СРАМОТА Е.

Отговори
13 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?