49

Стреляха по автобус от градския транспорт в Пловдив СНИМКИ

Според полицията става дума за хвърлен камък

Стреляха с пушка по автобус от Градския транспорт в Пловдив. Инцидентът станал към 21 часа снощи, след последния курс, съобщи пред "Марица" Костадин Тотков от "Автобусни превози". Рейсът по линия №12 изпълнил курса си, оставил пътниците на последна спирка и поел към гаража. Тръгнал по бул. "Пещерско шосе", след това завил към бул. "Копривщица".Точно докато минавал покрай училище "Елин Пелин", проехтяли изстрели. Едно от стъклата на автобуса, дясното до предната врата, било потрошено. За щастие шофьорът не е пострадал. "На място идват няколко екипа полиция. В момента се извършва разследване, установява се кой и с какво е стрелял. Автобусът, за жалост, е извърн строя. Такова стъкло не се намира лесно" коментира Тотков. По думите му, шофьорът на рейса е изключително стресиран, дал е показания. В автобуса по линия 12 не е имало пътници, тъй като се е прибирал. 

"Напоследък подобни прояви зачестиха. Освен, че се стреля, хвърлят торбички с пясък и камъни по рейсовете. Наскоро в Коматево хвърляха яйца по автобусите", коментира Тотков.  

От полицията съобщиха за "Марица", че към момента няма никакви данни за стрелба, а се касае по-скоро за хвърлен камък, вероятно от деца. Свидетелските показания също сочат към тази версия. Образувано е досъдебно производство. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
МРД

МРД

10.11.2022 | 15:18

Изключително проблемни са децата напоследък и то заради бездействието на родителите. При явни проблеми, родителите пак ги защитават, сякаш нищо не е станало. Освен вандалщина по автобусите, същите тези "деца" чупят пейки, вдигат шум и изобщо се държат сякаш са зверове. Не мога да си представя как някой ден те ще са работното поколение на държавата. Като бях аз ученик преди 15 години, пак си имаше проблемни, ама не беше така масово - бяха единици! Сега нормалните са единици! Нали гледам всеки ден какво става и до мен в двора на училището дето е .... пълна трагедия.

Отговори
16 1
НАТО

НАТО

10.11.2022 | 14:32

Стреляно е с Точка У от Владивосток

Отговори
1 0
Соня Георгиева

Соня Георгиева

10.11.2022 | 14:27

Няма лошо....нали са ,, еманацията "на интелигентността! Кой въобще ги гледа и се интересува от подобни,конкурси

Отговори
1 0
Ваня

Ваня

10.11.2022 | 14:19

Изключително токсична паплач се навъди и сякаш умишлено не се предприемат строги наказания и мерки.

Отговори
14 1
Къде е статията

Къде е статията

10.11.2022 | 14:10

Иванчева влиза ефективно в затвора за 7 години. Кметицата от ДБ (да същото това ДБ, което закри спецпрокуратурата) е заловена и ефективно осъдена за КОРУПЦИЯ!!!!!!! Къде са Бойкикев и Гнома да коментират? Ето това е смисъслът на създадената от Костов партийка, кражби, изнудвания, подкупи и политическа намеса в работата на правораздавателните органи с цел прикриване на престъпленията им. Ако не беше закрит специализираният съд, присъдата на престъпницата Иванчева щеше да е 20 години!

Отговори
10 5

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?