Следвайте ни

Страсти в леглото! Страшен екшън с гола жена и полицаи в Пловдив

viber icon

Жена се намърда гола в леглото на бившия си и му създаде огромни главоболия, научи „Марица“. Среднощният скандал между старите любовници се разразил в нощта на 1 ноември. 

Около 3:40 часа мадамата почукала на входната врата на жилището на бившия. Секунда след като отворил, тя нахълтала, съблякла се и се мушнала право в леглото му. 

Мъжът се ядосал и няколко пъти ѝ наредил да си ходи, но без резултат. Жадната за ласки жена започнала да го бута, да го удря и го одрала по лицето с ноктите си. 

Тъй като не успял да се справи сам с мераклийката в леглото си, той подал сигнал в полицията. 

Около 3:50 часа двама полицейски приели сигнала и се насочили към апартамента, в който се вихрел скандал между бившите. 

Мъжът ги чакал пред вратата и обяснил, че негова позната му позвънила и след като той отворил вратата, тя влязла в апартамента и не искала да го напуска. Униформените заварили голата жена  да пуши цигара на леглото в спалнята. 

Когато видяла двамата полицаи, изкусителката казала, че ще се облече и ще си тръгва, но отново се отдала на агресията. Започнала да удря и да блъска бившия и да употребява нецензуни думи. 

Полицаите ѝ казали да се успокои, но тя подхванала и тях с цветущия си език, като в същото време удряла по тялото и лицето негостоприемния си бивш. 

След това мадамата излязла от апартамента и тръгнала по стълбището на блока, като продължава да крещи и обижда униформените. Седнала на стълбите в коридора между втория и третия етаж и заявила, че няма да си тръгне от там. 

Полицаите я предупредили няколко пъти, че трябва да си тръгне, но тъй като не ги послушала, се опитали да я повдигнат, за да я изведат от сградата. 

Прелъстителката била изведена и откарана в сградата на Трето РУ, където продължила да ругае. Тя лъхала на алкохол, но отказала да бъде тествана с техническо средство.

В крайна сметка била изправена пред Районния съд в Пловдив, като магистратите ѝ определили наказание за дребно хулиганство – глоба в размер на 250 лв. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

08.11.2020 | 13:44

Ако е била като тази горе на снимката ,голяма грешка е допуснал,че не и е обърнал внимание.

Отговори
9 1
:))

:))

08.11.2020 | 20:21

Тц, не е била като нея.

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?