3906

Страшно меле с куриерски бус и коли до Панаира СНИМКИ

Бус и четири коли се нанизаха на бул. "България" в Пловдив. Зрелищната катастрофа станала малко по-рано днес на светофара на булеварда. На място вече има полиция и линейка.

 


Очевидци твърдят, че виновен за катастрофата е шофьорът на куриерски бус на "Спиди". Той се блъснал в едната кола, след което последвал верижни удар. По една от колите има нанесени сериозни материални щети.


Няма данни за сериозно пострадали хора. Движението е затруднено. 

Оцени новината

Оцени новината
4.2/5 от 5 оценки
4.2/5 от 5 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
Читател

Читател

29.04.2024 | 13:29

Тези бусове на Спиди, да не кажа, че е този същият, постоянно карат изключително рисково, с скорост доста над ограничението. Изпредварват на забранени и рискови участаци от пътя. Ако не кат, поне собстениците на компанията да обърнат внимание на служителите си и да им наложат малко контрол. Не веднъж съм попадал на точно този тип бус, който си е не лека машина да шофира изключително рисково!

Отговори
9 0
Лидия

Лидия

29.04.2024 | 13:38

Собственикът трябва да държи на качествени хора, а не да оставя регионалните да си редят селските схеми. Изглежда не го интересува, че конкуренцията ги е изпреварила отдавна по всички показатели.Или вярва само на отчети.

Отговори
5 0
Ддд

Ддд

29.04.2024 | 14:03

За Пловдив не мога да кажа, но асеновградските са трагедия. Татуирани и изсулени типчета с огромно самочувствие и нула желание за работа.

Отговори
6 0
Хм…

Хм…

29.04.2024 | 12:56

Градът се пренасели, улици и булеварди ги ремонтират с години и десетилетия, а накрая или са ги стеснили, или някое идиотско кръгово като тотевото на Водната, всички карат коли, а пред празниците става ад. И като му изпуши на някой главата и това става.

Отговори
4 3
Руменчо от Скутаре

Руменчо от Скутаре

29.04.2024 | 12:25

Сигурно пишман шофьорът е един от кадрите на Васко Дянков. Това човече даже некадърния си брат назначи във фирмата, резултатите са налице.

Отговори
8 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?