49

Страшен екшън край Пловдив: Нападнаха полицаи заради арест в ромската махала

Див екшън завърши със схватка и ударен полицай. Грозните сцени се разиграли в ромската махала на Калояново в първите минути на днешния ден, след като на тел. 112 бил подаден сигнал за силна музика.

На адреса бил изпратен патрул с двама униформени. Собственикът на жилището - във видимо нетрезво състояние, отказал да се подчини на разпорежданията им и да намали звука на уредбата. Категорично заявил и че няма да им предостави личните си документи за легитимиране.

След като разбрал, че ще бъде отведен в районното управление за установяване на самоличността му, внезапно мъжът замахнал и ударил в лицето единия от служителите на реда, оказал и яростна съпротива при опит да му бъдат поставени белезници.

По същото време група негови съседи също се намесили, за да осуетят полицейските действия. С оглед бързото овладяване на ситуацията и недопускане ескалиране на напрежението на място били изпратени допълнителни полицейски сили от районното управление.  

В резултат на професионалните действия на екипите скоро общественият ред в махалата бил възстановен, а 30-годишният мъж – задържан за срок до 24 часа. Срещу него е започнато бързо производство, а за случая е уведомен дежурен районен прокурор.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Невъзпитан

Невъзпитан

28.06.2022 | 15:04

Тези полицаи палки и пищови нямат ли ? Само питам...

Отговори
1 1
нЪли тъй "демократчета"?

нЪли тъй "демократчета"?

28.06.2022 | 13:43

А в САЩ църния щеше да е прострелян и после, ако оживее осъден на 30 години за побой на полицай, а тук защо не е така нали сме американска колония?

Отговори
5 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?