1553

Старчески домове крият покойници, за да им вземат пенсията

Фрапиращите случаи с покойници са ежедневие. „Марица“ научи за три  необичайни случки в Пловдивско през последните две години. При единия близки са преправили датата на съобщението за смърт, като са сложили дата с 5-7 дни напред. През това време, в което са си дали нелегална преднина, близки са прехвърлили къщи и коли, след което се разразил страшен семеен скандал.

При втория случай старчески дом държал починал пенсионер седмица, за да може да му вземат пенсията. Близките научили за смъртта едва след като парите вече били преведени към дома. Подобни случки има и в семейна среда, когато децата на починалия родител го държат по 10 дни, за да могат да вземат пенсията.

Третият случай пък касае фалшива тревога. На телефона на полицията бил подаден сигнал за починал човек. Към адреса отиват и лекари да констатират смъртта. Сигналът дошъл от съседи и гласял, че се но​си зловонна миризма и че най-вероятно човекът е починал поне от седмица. 

На място пристигат униформените и виждат, че човекът е жив и здрав, никой не го е виждал, защото не е излизал от вкъщи. Миризмата пък дошла от кожа, която дядото опънал да съхне. По ирония на съдбата старецът починал 10 дни след случката. 

Очаквайте по-късно темата на "Марица" за бизнеса с покойници в Пловдив! 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

18.08.2022 | 08:23

дори ги бият връзват и им дават ДИАЗЕПАМ за да спят по цял ден аперсоналът гледат телевизия и не им пука за ХОРАТА които са им поверени в старческите ДОМОВЕ затова никога не настаняваите ВАШИТЕ близки в ХОСПИСИ СТАРЧЕСКИ ДОМОВЕ имайте ГРЯХ и СРАМ

Отговори
6 0
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

18.08.2022 | 08:17

ИСТИНА Е

Отговори
4 0

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?