4020

Станислав оставил бележка на съквартиранта си, преди да изчезне

Продължава издирването на 24-годишния Станислав от Пловдив. Той е в неизвестност вече трети ден. Тъй като местното издирване не дало резултат, младежът е обявен за общодържавно издирване. Станислав Станчев живее на квартира в Пловдив от няколко месеца със свои приятели. Именно те го обявяват за издирване. Видян е последно в петък сутринта, докато говорел със свой приятел.

Младежът е изгубил майка си преди години, отгледан е от баба си и дядо си. Дядо му обаче е починал, а баба му работи в чужбина. 

Единственият близък на Станислав е неговият баща. Според приятелите на момчето обаче двамата не поддържат отношения. Приятелите му са го търсили на различни места, включително на такива, които обичайно не посещава. До този момент от него няма никаква следа.

През последните месеци Станислав е работил в стъкларския завод в Пловдив, но е напуснал и си е търсел нова работа.

„В събота в 6:45 часа беше последната ми връзка с него. Нямаме никаква представа къде е. В квартирата намерих бележка за това, че ми е благодарен за нещата, които съм правил за него. Пише, че си тръгва - без обяснения къде отива и какво ще прави. Търсим го из цял Пловдив. Никой не знае къде може да е. От два месеца е без работа, но за мен не е било проблем да поемам сметките“, сподели пред bTV Теодор, който живее на квартира със Станислав.
  

Оцени новината

Оцени новината
4.6/5 от 5 оценки
4.6/5 от 5 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?