Следвайте ни

Ст. комисар Димитър Балев пое кормилото на полицията в Пловдив СНИМКИ

Главсекът на МВР: Дайте му време! 

viber icon

Старши комисар Димитър Балев пое официално кормилото на пловдивската дирекция на полицията, предаде репортер на "Марица". За да го представи пред ръководния състав от София пристигна новият главсек на МВР главен комисар Петър Тодоров, който оглавяваше полицията в града под тепетата за няколко месеца преди своя наследник.

Тодоров помоли журналистите да дадат няколко дни време на Балев да влезе в час, да се запознае с обстановката и проблемите, които трябва да решава полицията в Пловдив, като обеща, че новият временен директор ще даде пресконференция, за да се представи, да начертае приоритетите си и да отговори на въпроси.

Самият главсек на МВР гл. комисар Петър Тодоров отказа да отговаря на журналистически въпроси. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Коце

Коце

13.08.2021 | 07:54

Няма правителство и Пламен Узунов в лицето на продажника Рашков си прави каквото си пойска и си наглася неговите схеми. Жалки нищожества.

Отговори
3 6
Я пак му желая

Я пак му желая

12.08.2021 | 21:47

Да не излиза от кабинета си да не Ковиядяса Много е модерно да си модерен но бърже се Ковиядясва Да съ пази от Ковида и да ни съ имунизира Щото ония с имунизацията после губят всякъв имунитет А имунитета както знаем е важно нещо Загубиш ли го Да си го кара с бабините рецепти и нивгъж каскет на главата си да не слага Изнежва мозъка отдоле и го прави на пихтия На слука

Отговори
0 3
Така така

Така така

12.08.2021 | 20:06

Няма правителство иРашков си позволява произвол но грешка той е само маша на някой друг

Отговори
5 7
Най-накрая

Най-накрая

12.08.2021 | 17:03

Светлина в тунела!

Отговори
17 4
123

123

12.08.2021 | 17:00

Желая успех.

Отговори
16 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?