4020

Среднощно меле на бул. "Руски": Двама младежи загинаха, трима берат душа

Двама младежи загинаха на място при тежка катастрофа около 3:30 часа на бул. "Руски", в близост до кръстовището с бул. "Шести септември", съобщиха за "Марица" от полицията в града под тепетата. 

Джип, който идвал от Централна гара, навлязъл във велоалеята между двете ленти и се блъснал  последователно в няколко чинара. От удара колата се разцепила на две - предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно. 

21-годишният шофьор и спътничката му на предната седалка са загинали на място, с опасност за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка, съобщава се и за трети тежко пострадал.

Спешна медицинска помощ се оказва и на сериозно пострадал служител на пожарната в Пловдив, който при спасителната акция е ударен от клон на дърво. 

До приключването му е спряно движението и в двете посоки по бул. "Руски", в отсечката между ул. "Преслав" и бул. "Шести септември". Разследват се причините и обстоятелствата, довели до тежкия инцидент.

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 5 оценки
5/5 от 5 оценки

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?