Следвайте ни

Среднощни гонки с мотори подлудиха пловдивчанка: Ще сляза и ще опъна едно въже!

viber icon

Луди гонки с мотори тресат Пловдив всяка вечер. Шумът е в късните часове на нощта, а пловдивчани вече нямат нерви да ги търпят. 

За съдействие към "Марица" се обърна Анна, която разказа, че рев на мотори по бул. "Източен" опъва до краен предел нервите на живеещите в близост до пътя. 

Ето и писмото и до медията ни:

"Пиша ви с молба ако може да направите нещо или поне да публикувате. Това е всяка вечер.Форсиране на мотори и коли по булевард “Източен”.Имам бебе и когато заспи поне по веднъж се буди от някои състезател. Невъзможно е спането на отворени прозорци. Невъзможен е целия този тормоз, ВСЯКО ЛЯТО,ВСЯКА ВЕЧЕР.

Не разбирам ако те са на мое място и им будят детето по този начин,какво ли щяха да направят…защото на мен вече ми идва да слезна и да опъна едно въже. От Шесто и Четвърто районно нехаят. От КАТ също. Кой тогава ще ми помогне да спим нормално,жителите на този булевард?", пита жената.

Припомняме, че „Марица" неведнъж е писала за този проблем в различни части на града. Медията ни е изпратила запитване до пловдивската полиция какво се прави по проблема и как ще се реши, като ще ви информираме за нейната позиция веднага, щом я получим.

Припомняме също, че "Марица" се включи съвместно с органите на МВР в града в кампания срещу гонките и дрифта, която даде своя резултат. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (13)

Опнът

Опнът

22.08.2021 | 22:11

Най-добре е тя да се опъни, пък те да я опънат за още едно!

Отговори
1 1
НОСТРАДАМУС до когато ние от капана......

НОСТРАДАМУС до когато ние от капана......

22.08.2021 | 01:23

Подкрепям абсолютно всички коментари до тук и съм солидарен с тях,БЕЗ ВАС ОТ КАПАНА.Не се правете на ощипани булки.Утрепахте се да си давате помещенията под наем,а сега ревете.Защо.Вие какво очаквахте,след като ги дадохте да направят заведения от тях.Искате да лапате,а сега ревете.Или може би не можете да правите разлика между заведения и аптеки например.Съмнявам се.

Отговори
17 1
Отговор на коментара написан от НОСТРАДАМУС до когато ние от капана...

Отговор на коментара написан от НОСТРАДАМУС до когато ние от капана...

22.08.2021 | 06:34

Това че си невеж и тъ"п не те прави оригинален просто си невеж и тъ"п - да обясня зя другите ти няма да разбереш - 1.има хора в капана които нямат партерни помещения за да отдават под наем и те са по голяма част от живущите 2.партерните помещения повечето са реституирани и общината не им даваше друго разрешително за строеж освен ако някой от ГРОБ не вземе без пари помещението за дългосрочен наем и направи проекта за кръчма 3.Отговорни са и сегашните но най вече кацарски и тотев...има и още много причини ...

Отговори
8 5
В. Мар.

В. Мар.

22.08.2021 | 00:31

Няма спасение от мотори и от заведения ..родната полиция ни пази..видяхме как..

Отговори
20 1
Ами ...

Ами ...

22.08.2021 | 22:12

Всички са богати синчета на някой!

Отговори
0 0
Споко

Споко

22.08.2021 | 00:28

В болниците имат нужда от донори...

Отговори
15 1
Много шум

Много шум

21.08.2021 | 23:07

Щом темата е шум започвам! Първо:::: Живея в Северен,до х-л Санкт Петербург. От този хотел обикновенно от 0 часа да 0 маса започва една масирана заря и умрял събужда ...Какво е това посред нощ в 12 часа и започваш да чуваш след зарята рев на деца,лай на кучета!!! КОЙ ТРЯБВА ДА ЗАБРАНИ ТОНА БЕЗУМИЕ ЗАРЯ В 12 ЧАСА НОЩЕС....ГОСПОДИН КМЕТЕ ЗДРАВКО ДИМИТРОВ господа съветници....спрете забранете това безумие многогодишно -заря от хотел Санкт Петербург!!! Второ::::в този хотел има заведение МЕМО което приключва в 4 часа излизат компании туш пияни и започнат да се карат пред заведението то са викове ,гонки,бой...псувни.... е това всеки ден.... Трето гонки по цул българия с коли и мотори... и спирка на бензиностанция ОМВ коли с пусната силна музика...надвикване... Вземете мерки[email protected]

Отговори
25 1
когато ние от капана...

когато ние от капана...

21.08.2021 | 22:57

....ВИ казвахМЕ за шумовия тормоз от заведения...от 2014г НИ се смеехте и идвахте в капана да пиете и да виете...е сега мечката е и във вашия двор...тука е грешката не по единично а всички заедно да изхвърлим герберастията от този град...

Отговори
12 10
Пловдивчанин

Пловдивчанин

21.08.2021 | 22:40

И от Коматевския възел към гарата е ужас!Фучат като диви!

Отговори
22 3
навсякъде

навсякъде

22.08.2021 | 22:14

По бул. Н. Вапцаров е същото!

Отговори
0 0
Поли

Поли

21.08.2021 | 22:18

Полицията не им се работи, звънях да им кажа, защото зад мол Пловдив ежедневно се паркира по тротоари, техния отговор беше дайте ми номера на автомобил, за да им се обадим да си преместят автомобилите, а автомобилите, който паркиеат по този начин са на бедни човечета, който струват по над 100 000 лв.

Отговори
28 0
Невъзпитан

Невъзпитан

21.08.2021 | 22:08

Тези изроди с пистовите мотори са за трепане!

Отговори
31 2
онзи

онзи

21.08.2021 | 21:56

С Прости Хора не става оправията,проблема е вечен.За това в Исландия няма Полиция,защото са Културни и разбиращи Хора.А в БГ. всеки си гледа Кефа,става въпрос за умен Човек,а не за диваци,на Полицията им е дотегнало да се занимават с Диваци,как ще се Оправим

Отговори
31 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?